Orgie na zámku: Pikantní svědectví o rozchodu Stropnického | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Orgie na zámku: Pikantní svědectví o rozchodu Stropnického

Stropnický s Krejčíkem chtěli dítě
Stropnický s Krejčíkem chtěli dítě  (instagram.com)

Pohádka o šťastném životě na zámku se pro Matěje Stropnického (40) a Daniela Krejčíka (29) definitivně zbortila. A ačkoli oba dva na podávání bližších informací týkajících se rozchodu vyhlásili embargo, na povrch začínají prosakovat pikantní detaily. 

Doposud v éteru kolovaly informace, že za krachem vztahu slavného páru stojí nevěra. Podle svědectví z blízkého okolí však měl Krejčík inkasovat hned dvojnásobnou ránu. 

Herec Krejčík o pomoci Ukrajině. Jak se žije uprchlíkům na zámku?

Video se připravuje ...

„K nevěře došlo na zámku v Osečanech. Dan nachytal Matěje přímo při činu a ještě ten večer odjel do Prahy,“ uvedl k věci informátor deníku Expres, který má mít ke Krejčíkovi velmi blízko. „Bylo to se společnou známou a stalo se to během jakéhosi večírku, který Matěj s Danem pořádali na zámku. Dan Matěje nějakou dobu hledal a pak je spolu našel v jedné z místností. Hodně ho to ranilo,“ doplnil. 

Nyní žijí oba bývalí partneři odděleně, Stropnický je i nadále na zámku v Osečanech, zatímco Krejčík se prý ještě téhož dne navrátil do Prahy. Ke své situaci se nechce ani jeden vyjadřovat, platí mezi nimi dohoda, že svůj rozchod nebudou pro média jakkoli komentovat. 

Stropnického partner si prošel anorexií! Okradený Cristovao! A Angelice zemřel Peyrac!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Armani Luskač
22. 1. 2024 • 15:52

Stropnický poznal sex se ženami a možná se mu v opilství po tom zastesklo.
Tento úlet by neměl být brán jako vyložená nevěra. Na tohle jako výhradně gay musím reagovat, když muže přitahují více muži citově a ženy ho přitahují méně jenom sexuálně pak takový muž není gay homosexual ale bisexual kterého více nebo méně přitahují ženy i muži s odstupem času a v jiné intenzitě. Pokud by Matěj Krejčík by byl výhradně gay homosexual v pravém slova smyslu pak by ho citově a sexuálně přitahovali výhradně jenom muži . Gay po sexu s ženou netouží a ani v opilém stavu gaye žena sexuálně nevzruší .To že se Dan s Matějem spolu rozešli po 7 letech je škoda a je mi to líto , ale naprosto Danielovi rozumím mě by taky ranilo kdyby můj partner kterého miluju by se identifikoval jako gay a po letech vztahu by mě byl nevěrný s ženou , byl by to šok a zároveň bych zjistil že není gay když ho sexuálně vzrušila žena a plně fungoval a cítil bych se podvedený na 2x a nevěru s ženou bych mu neodpustil protože mě jako gaye ženy nepřitahují. Celkově bych nevěru neodpustil. Pokud se dva lidi milují pak by si měli říkat pravdu a především by si měli být věrní a poslouchat své srdce . Gayové by měli milovat jen muže a bisexuálové v životě můžou milovat jak ženy tak i muže a můžou si vybrat s kým chtějí vztah. Mnoho bisexuálů se označuje jako gay i když je více nebo méně přitahují v různé míře více nebo méně ženy později i muži, někteří bisexuálové romanticky milují muže a ženy je přitahují sexuálně a jiní to mají 50/50 že milují stejně ženy i muže zvláště. Bisexualita je flexibilní a proměnlivá. Někteří bisexuálové ve vztahu s ženou se identifikují jako heterosexualní a ve vztahu s gay mužem se prezentují jako Gayové i když jsou na obojí . Né vždy zpravidla musí Bisexuální muž nutně citově milovat ženy a pak muže , můj kamarád je biromantický bisexual a on pociťuje citovou přitažlivost k mužům ale ženy ho přitahují fyzicky sexuálně. V minulosti žil s ženou a má i syna a později se zamiloval do muž

Dianthos
20. 1. 2024 • 12:19

Krejčík by si měl poslechnout vyjádření Fredyho Mercury, který řekl, že se ženou je to něco úplně jiného.
Stropnický poznal sex se ženami a možná se mu v opilství po tom zastesklo.
Tento úlet by neměl být brán jako vyložená nevěra.

rudne
19. 1. 2024 • 16:21

No nevím že by jeho otec byl řiťopich.....

AHel
19. 1. 2024 • 12:25

Stropnický je dobytek...no táta není o moc lepší...chová se po vzoru otce....dost hrůza...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.