Stropnický (39) s Krejčíkem (28) chtějí rodinu: Zákon jim to nedovoluje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Stropnický (39) s Krejčíkem (28) chtějí založit rodinu: Zákon jim to nedovoluje!

Křest knihy Daniela Krejčíka ve Werichově vile: Daniel Krejčík a Matěj Stropnický
Křest knihy Daniela Krejčíka ve Werichově vile: Daniel Krejčík a Matěj Stropnický (Blesk:Foto CNC: Marek Pátek)

Představa života na zámku je leckdy pohádková, ale v případě Matěje Stropnického (39) a jeho životního partnera Daniela Krejčíka (28) je tomu naopak. Z 28 místností obývají pouze jednu, provizorní kuchyň je na chodbě, a nebýt planých stromů z parku, tak by neměli čím topit. A do toho by chtěli založit rodinu!

„Až to bude možné, tak do toho půjdem moc rádi. Ale zatím to nejde, není to legální,“ svěřil se Aha! Daniel Krejčík, který křtil svou prvotinu Nadělení – příběhy kluka ze zámku. „Ráda bych se stala babičkou, ale na řadě je dcera. Já bych to velmi uvítala, ale v našem státě je to za dané situace velmi složité. Někdo to dokáže. Ať neházejí flintu do zámeckého parku,“ rozněžnila se Matějova maminka, scenáristka a textařka Lucie Borovec (66).

Novinky ze života zámeckých pánů Stropnického a Krejčíka: Žijí v sedmi, topí stromy z parku a kuchyň mají na chodbě

Video se připravuje ...

„Chceme jít lidem příkladem. Žijem úplně normální život jako všichni ostatní, jen máme místo dvou místností dvacet osm. A stejně žijeme jen v jedné,“ prozradil Matěj Stropnický.

Je vidět, že podporu z rodiny Stropnických mají tito životní partneři opravdu velikou. A to především z řad ženského osazenstva, jelikož ani jedna ze sester nechyběla na křtu knížky a samozřejmě dorazila i maminka. „S tátou se vídáme málo, protože nelétám, jsem proti létání. Ale když přiletí do Čech, vždy se navštívíme. Uvidíme se i v den otcova rozvodu, “ prozradil Matěj, který okolo rozpadu manželství táty Martina Stropnického (65) s Veronikou Žilkovou (60) velmi opatrně našlapuje. „Moc bych si přál, aby rozvod proběhl rychle a v klidu, ale vím, že se to nestane. Víc se k tomu nechci vyjadřovat,“ dodal závěrem Matěj Stropnický.

Matěj Stropnický: Co řekl na rozvod táty Martina s Žilkovou?

Video se připravuje ...

Měsíce ve stresu

Matěj to měl s Danielem při jeho psaní dost náročné. „Nesměl jsem ani pouštět televizi, muselo být ticho na psaní,“ utrousil v rozhovoru s přáteli Matěj. Pro něj bylo překvapivé, když mu partner oznámil, že bude knihu psát. „Do té doby ode mě Mates četl jen seznam na nákup,“ prozradil Krejčík.



Přečtěte si
AHel
6. 11. 2022 • 22:51

Ať se nechá ten protekční spratek vystřilit na Mars i s tím svým. Ať si z útulku vezmou psa, dítě bych jim do ruky nikdy nesvěřila, ať di ***i žijou jak chtějí, ale ať mlčí a nenárokují si stejná práva jako svazek ženy a muže. Já nevím, proč to stále nechápou, mohou být rádi, že svazek dvou lidí není trestní čin. Je to nechutné ....

travina
5. 11. 2022 • 14:17

Oni se tím nechlubí, žijí totiž na zámku, který byl skoro ruinou a již hodně let se snaží o jeho zachování. Rekonstrukce bude na spoustu let. Oni sami bydlí pouze skromně. Nejdříve si o nich něco přečtěte a pak teprve kritizujte!
http­s://ww­w.no­vinky­.cz/cl­anek­/bydle­ni-jak-bydli-vip-osmadvacata-komnata-mateje-stropnickeho-a-daniela-krejcika-40399058
Co se týká dětí, tak každý člověk ví, jak se děti rodí, tak nemusíte dělat z Borovcové blbku. Ale taky se dají adoptovat, nebo zařídit jinak, ale to už byste zřejmě vůbec nepochopila.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.