Šokující přiznání muže Stropnického? Tohle jim píšou ženy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šokující přiznání muže Stropnického? Tohle jim píšou ženy!

Daniel s Martinem, synem herce a velvyslance v Izraeli
Daniel s Martinem, synem herce a velvyslance v Izraeli (Foto TV Nova)

Po Výměně manželek se z nich staly hvězdy! Kromě toho, že Matěj Stropnický (37) a jeho manžel Daniel Krejčík (26) nechali diváky nahlédnout do jejich zámku, vyzradili na sebe i velmi osobní věci, dokonce absolutně intimní tajemství! Po odvysílání show se pár nestačí divit tomu, co jim chodí za zprávy… Od žen!

Manžel politika Matěje Stropnického v reality show Výměna manžel přiznal, že by jeho velkým snem bylo mít dítě. Malý človíček by z nich udělal pravou rodinu, která by zářila na jejich zámku štěstím. Vzhledem k tomu, že homosexuální pár vzbudil v lidech mnoho sympatií, rozhodly se některé ženy učinit Krejčíkovi neobvyklý návrh.

Výměna manželek: Matěj Stropnický poslal partnera do osmičlené rodiny, místo ně jzískal zasloužilou matku

Video se připravuje ...

„Nejvíce píšou ženy, že by nám rády odnosily dítě, což se těžko odmítá. Na druhou stranu mě překvapilo, že těch žen je tolik, že bychom naplnili celý náš zámek (směje se). Píší mi heterosexuální rozvedení muži, kteří mají na starost svoje děti a píšou mi, že by mě brali do domácnosti, což nejde. Dostal jsem několik tisíc zpráv v reakci na včerejší Výměnu, kterou jsem si užil a netušil jsem, jaký ohlas to vzbudí. Je to velmi milé a těší mě to,“ svěřil se pro ŽivotvČesku mladý herec. Pokud jednoho dne bude po jejich zámku opravdu běhat dítě, je ve hvězdách. Jestliže si však za tímto snem s vervou půjdou, určitě se jim jejich přání splní.

Stropnického partner si prošel anorexií! Okradený Cristovao! A Angelice zemřel Peyrac!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bestteckaie
26. 3. 2021 • 23:55

To jim píšou určitě jen stejně postižení lidé.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.