Postlerová vdala dceru: Dojemné vyznání v pohřební síni | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Postlerová vdala dceru: Dojemné vyznání v pohřební síni

Simona Postlerová tajně vdala dceru.
Simona Postlerová tajně vdala dceru. (Blesk)

Po pěti letech od smrti milovaného manžela, muzikanta Zdeňka Hráška (†62), má herečka a dabérka Simona Postlerová (56) důvod k radosti. Vdávala totiž dceru Janu Magdalenu Hráškovou (29). Celé veselí se jí dokonce povedlo utajit před médii.

Dcera Postlerové je vdanou paní už přes dva měsíce, své »ano« řekla příteli Danovi  v srpnu. Ještě před tím jí ale manželství posvětila maminka, a to v kostele svaté Ludmily na Náměstí míru, kde dala sbohem i své životní lásce.

Herečka Simona Postlerová: V pandemii spoustu času věnovala postiženému synovi

Video se připravuje ...

Zdeněk Hrášek i Simona Postlerová byli silně věřící, přímluva za dceřino manželství proto nesměla chybět. Přestože se sama Postlerová ani po letech nevzpamatovala z kruté rány osudu, kdy jí milovaného muže vzala předčasně rakovina, dceři požehnala štěstí a lásku. 

Přestože dcera už oficiálně vyletěla z rodného hnízda, Simoně zbyl doma ještě syn Damian (27), který s ní bydlí nedaleko Vinohradského divadla, kde Postlerová působí. 

Golda se vrátila do života Artura! A Maciuchová pohřeb nechtěla, kolegové i tak plánují loučení

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.