Další hrozba po vyřazení Babčákové: StarDance bez publika? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Další hrozba po vyřazení Babčákové: StarDance bez publika?

Vyřazení Simony Babčákové... a teď? StarDance bez diváků!
Vyřazení Simony Babčákové... a teď? StarDance bez diváků! ( David Kundrát a ČT)

Nečekané vyřazení Simony Babčákové (48) a Martina Prágra (27) ze StarDance není asi poslední jobovkou letošního ročníku populární taneční soutěže! Stoupající počty covid pozitivních lidí po celém státě totiž televizi děsí, a proto je podle informací deníku Aha! ve hře, že by přímé přenosy byly po zbytek podzimu bez publika.

„Děje se to tak i v ostatních zemích, kde teď show vysílají,“ naznačila v chatech po vyřazení tanečnice Zdeňka Godly (46) Tereza Prucková(36). „To rozhodnutí padne v nejbližších dnech,“ řekl pak Aha! zdroj ze zákulisí soutěže.

Diváci se bouří kvůli Stardance! A první reakce modelky vězněné v Pákistánu

Video se připravuje ...

O krok vpředu

Česká televize na dotaz Aha!, jestli se ke zpřísnění opatření ve StarDance uvažuje, reagovala prostřednictvím své mluvčí Karoliny Blinkové takto: „Od počátku jsme byli připraveni reagovat na aktuální epidemiologickou situaci, a protože počty potvrzených případů koronaviru rostou, rozhodli jsme se od minulého dílu zavést respirátory v publiku i v průběhu natáčení. A to i přesto, že nám to hygienické předpisy pro natáčení nenařizují!“

Jsou v pořádku?

Kvůli informací o tom, že Simonu Babčákovou vyřadil ze StarDance covid, což doteď ani herečka a ani produkce StarDance nevyvrátily, jsme se také zeptali, jestli jsou v tuto chvíli ostatní soutěžící a tanečníci v pořádku. „V současné době se na další soutěžní večer připravují všechny taneční páry. U všech ale platí, že musí před přenosem projít PCR testy,“ napsala z Kavčích hor Blinková. Další, tentokrát filmový večer StarDance, má proběhnout tuto sobotu a do poslední chvíle tedy bude štáb trnout, aby opět nedošlo k problémům.

Blesk Podcast: Jan Tománek promluvil o koronaviru ve StarDance

Video se připravuje ...

Ohrožený Mirai

Nejvíce v ohrožení je v této covidové době Mirai Navrátil (29), který není po prodělání covidu zatím očkovaný a už musel jednou do karantény kvůli nemocné Tereze Kostkové (45). Kdyby ho karanténa či nemoc samotná zastihla podruhé, bude muset v soutěži skončit také.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.