PODVOD ve StarDance: Babčáková zuří, přišla o hlasy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

PODVOD ve StarDance: Babčáková zuří, přišla o hlasy!

Simona Babčáková "shání" hlasy podvodem
Simona Babčáková "shání" hlasy podvodem (Instagram)

Herečka se smyslem pro humor Simona Babčáková (48) si umí udělat legraci snad ze všeho. Dokonce umí i s grácií podat svůj nesouhlas a nařčení z podvodu v taneční soutěží StarDance.

Ve StarDance se toho v poslední době událo opravdu hodně. Když totiž vyšlo najevo, že moderátorka Tereza Kostková (45) je pozitivní na koronavirus, začaly zmatky. Všichni soutěžící, kteří nebyli očkovaní, museli na 10 dní do karantény. K těmto smolařům se řadila i herečka Simona Babčáková (48) se svým tanečním partnerem Martinem Prágrem (26).

Přišly o skóre poroty i o divácké hlasy

Jelikož byli v karanténě, logicky se nemohli zúčastnit sobotního živého přenosu. Teď tedy za ostatními páry zaostávají a podle webu Blesk.cz mají být adepty na vypadnutí. Chybí jim totiž nejen skóre od poroty, ale taky divácké hlasy. Ty se jim totiž nezapočítávaly, i když pro ně jejich fanoušci hlasovali. To taneční pár zvedlo ze židle.

Simona Babčáková o StarDance: Přestávám se těšit a začínám se bát!

Video se připravuje ...

Babčáková s Prágrem proto na sociálních sítích zveřejnili video s popiskem „Každý se s absurditou vyrovnáváme po svém,“ a jejich výtvor se těší velké oblibě. Ve videu Babčáková telefonuje svému operátorovi s tím, aby všechny hlasy, které dorazily ostatním párům, přistály na jejich soutěžním čísle SD 5. Vedle ní sedí její taneční partner, který vzápětí zpozorní. „Ty jako teďka švindluješ? Jako že jsi nedostala body od poroty, tak tady švindluješ?“ pronesl s podivem ve videu.

Babčáková se ho následně snažila umluvit a uplatit mandlemi, a potom se vymluvila a zmizela na toaletu. Jejich příznivci při nich stojí, video je pobavilo a doufají, že se celá situace s chybějícími hlasy vyřeší. Koneckonců Simona s Martinem dali svůj názor dost jasně najevo…

Diváci se bouří kvůli Stardance! A první reakce modelky vězněné v Pákistánu

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
aveneta
6. 11. 2021 • 17:51

Babčá­ková­....ta­neční vlohy tak v průměru tanečnice, je herečka nikoliv tanečnice. Rozhodně nepatří její výkon k nejhorším...takový Godla je větší "motovidlo" ale aby tam náhodou nebyl příznak rasismu, tak ho porota chválí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.