Šokující přiznání Finkové: Bičování a urážení při sexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šokující přiznání Finkové: Bičování a urážení při sexu!

Linda Finková
Linda Finková (Foto Aha! – Pavel Machan, herminapress.cz)

Linda Finková jako známá osobnost a krásná žena nemá o zájem mužů nouzi. Kromě milých vzkazů jí někteří posílají i nevhodné nabídky k sexu.  Zpěvačka a moderátorka ale vše bere s humorem a odpoví každému.

Každá veřejně známá osobnost má nějaký okruh fanoušků a ctitelů. Někteří však svou přízeň vyjadřují poněkud nevhodným způsobem, své o tom i Finková. "Mám jednoho ctitele, ozval se mi přes Facebook, a ten mi nabízel, že bych si s ním mohla dělat, co chci, že by mi sloužil. Mohla bych ho prý u toho bičovat a urážet… Abych řekla pravdu, na chvilku jsem o tom uvažovala, protože jsem zrovna potřebovala vyprat a uklidit, ale to ostatní mě moc nebere, tak z toho sešlo," svěřila dle týdeníku Sedmička herečka EXKLUZIVU .

Finková přiznala, že ctitel je velmi vytrvalý a píše jí již už pár let. "Čas od času se připomene, že má takovéhle »potíže« a jestli bych mu s tím nepomohla. Kamarádky se mi smějou. Říkají, tak ať ti uklidí a ty mu za to rozbij hubu, když to chce, ale nejdu do toho.“

Zájem prostřednictvím sociálních sítí bere Finková s humorem, a pokud je člověk slušný, nemá problém odepsat. "Já lidi miluju, a když mě nikdo neuráží, tak mu odepíšu. On mě neurážel, jenom se mi svěřil, že má tenhle problém a že mě má rád. Bylo vidět, že se trápí, proto jsem reagovala," řekla dle týdeníku Sedmička herečka.

Navždy manželkou Genzera? Linda Finková přiznala, proč rozvod není možný!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.