Švantnerová vzteky bez sebe: Hádka kvůli vztahu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Švantnerová vzteky bez sebe: Hádka kvůli vztahu!

Nikol Švantnerová
Nikol Švantnerová (Blesk:Czech News Center / Pavel Machan)

Modelka Nikol Švantnerová oslavila 28. narozeniny. Kromě mnoha gratulací se pod jejím příspěvkem na sociální síti rozjela diskuze o tom, zda je zadaná či nezadaná. Missku komentáře jejích sledujících nenechaly chladnou a poslala jim jasný vzkaz.

„Nikol vy jste nezadaná?“ napsala pod fotografii Švantnerové jedna její fanynka. Tento komentář si neodpustila kvůli tomu, že Nikol už nějakou dobu nesdílí snímky s fotbalistou Patrikem Dresslerem. Hned několik žen se pak přidalo k diskuzi o vztahu modelky. Ta podle mnohých opustila Dresslera kvůli tomu, že se jeho kariéra začala nelítostně propadat.

„Tak se uklidníme laskavě ano! Do mého soukromí je vám s prominutím nic a hlavně o realitě nevíte vůbec nic, tak raději mlčeti zlato,“ připsala k diskuzi Nikol, kterou podobné komentáře umí pořádně vytočit.

Královna plesů Nikol Švantnerová: Anorexii nemám a jím jako modelka!

Video se připravuje ...

„Tak já včera viděla příspěvek Patrika na instastory a nevypadá vůbec šťastně.... Spíš zničeně, ale je to pořád jen jejich věc,“ dodala jedna z fanynek. Zda Švantnerová doopravdy s fotbalistou není, zatím nepotvrdila.

Nikol Švantnerová: Přítel mě strašně proklíná

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.