Hokejová legenda o miminku: Narodí se malý Jágr? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hokejová legenda o miminku: Narodí se malý Jágr?

Jaromír promluvil o miminku.
Jaromír promluvil o miminku. (Foto: Instagram, Jaroslav Legner (Sport))

Od doby, co se Jaromír Jágr (48) objevil po boku krásné brunetky Dominky (26), se jeho fanoušci nestačí divit. Hokejista nedávno překvapil krátkým videem své partnerky na sociální síti a nyní dokonce promluvil o miminku!

Jan »Pokáč« Pokorný vydal píseň o naší hokejové legendě, na kterou reagoval sám Jágr. S humorem svým vlastním natočil krátké video a opravoval nepřesnosti, kterých se zpěvák v textu dopustil.

Písničkář v textu kromě hokejové kariéry mluvil také o jeho nové známosti, v hitu došla řeč na děti. „Až skončím s hokejem, budem spolu mít děti, jestli to teda ještě půjde ve sto pěti,“ zní text písně, na kterou Jágr reagoval. „Já si myslím, že to půjde."

O tom, zda se Jágr stane jednou otcem, promluvila i jeho neteř, blogerka Pavlína Jágrová (26), která se netají tím, že by se svým partnerem chtěla miminko. "No, možná bude nakonec strejda rychlejší," svěřila se dle Blesku.

Jágr po sestupu Kladna: Nevím, jestli najdu smysl pokračovat v české lize.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
nicnezpravda
6. 9. 2020 • 21:12

Jagrove neteří není 26 ale 30 let..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.