Dcera Batulkové Mariana: Přiznala poruchu příjmu potravy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dcera Batulkové Mariana: Přiznala poruchu příjmu potravy!

Dana Batulková s dcerou Marianou
Dana Batulková s dcerou Marianou (Mária Rušinová)

Sama přiznává, že její vztah k jídlu není zcela normální a podepisuje se i na jejím zdraví! Mariana Prachařová (26) se rozhodla na sociální síti odemknout svou třináctou komnatu a všem se svěřit, jak je to s jejím hubnutím.

Ani v životě dcery hvězd primáckého seriálu Slunečná Dany Batulkové (62) a Davida Prachaře (61) není vše zalito sluncem. „Snažím se. Jsou dny, kdy je to lepší, a dny, kdy mám hroznou náladu a málo energie. Hodně se to střídá. Mám pocit, že to teď má ale víc lidí. Prostě se vzbudím s dobrou náladou a za pár hodin mě přepadne špatná a pak zas dobrá. Měla jsem to i s prvním lockdownem, ale teď je to samozřejmě určitě i z nějaké části tím, co řeším,“ svěřila se mladá herečka, zpěvačka a influencerka.

Její problém není anorexie, ale ortorexie, která se také řadí mezi poruchy příjmu potravy. „Snažím se si o tom teď zjistit víc a hodlám opět docházet ke své psycholožce, protože si myslím, že člověk si prostě občas neporadí sám,” přiznala Mariana.

Prachařová ve strachu o mámu Batulkovou: Konečně ji mám pod kontrolou!

Video se připravuje ...

Co je to ortorexie

Ortorexie je psychické onemocnění, které lze doslova přeložit jako správná chuť (z řeckého orthos = správné, orexis = chuť). Jedná se o patologickou posedlost zdravou výživou a biologicky čistými potravinami.

Mariana Prachařová: Co práskla na svého bratra Jakuba Prachaře?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rukka
19. 11. 2020 • 23:55

Každej má nějaký nálady proč to bliješ na internet nech si to pro sebe

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.