Temná stránka nového vztahu Hanychové: Bojím se ho, tvrdí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Temná stránka nového vztahu Hanychové: Bojím se ho, tvrdí

Agáta Hanychová během romantického večera v Tatrách s přítelem
Agáta Hanychová během romantického večera v Tatrách s přítelem  (Jasná Nízké Tatry)

Modelka, moderátorka na influencerka Agáta Hanychová (35) září štěstím. Po boku nového partnera, chirurga Andreje, rozkvetla. Její poslední vyjádření fanoušky ale i tak  trochu znejistilo, přiznala totiž, že se přítele bojí. Co to má znamenat?

Podle Hanychové je to tak ale správně, po dlouhé době totiž potkala muže, který v  ní budí kýžený respekt. „Je to po dlouhé době muž, kterého si mohu vážit za to, co dělá. Je velmi inteligentní. Dosud jsem většinou své vztahy moc vážně nebrala. Jsem hodně svobodomyslná a tohle je poprvé muž, kterého si nesmírně vážím a zároveň se ho bojím. To jsem ještě nezažila,“ řekla eXtra.cz Agáta.

Agáta Hanychová je zase sama: Co stojí za šestým rozchodem?

Video se připravuje ...

Nový páreček showbyznysu si aktuálně užívá v Tatrách. „Miluji Slovensko a miluji Tatry. Strašně ráda se sem vracím. Vždycky jsem tu ale byla pracovně. Poprvé je to dovolená, takže si to užívám se vším všudy,“ vzkázala Agáta. 

Andrej je navíc Slovák, což sama Hanychová dlouho netušila, protože prý mluví česky, podle Aguš je to ale prý škoda, Slovenština jí přijde sexy. 

LIKE HOUSE 2: Arogantní a odtažitá zlatokopka! Influenceři přiznali, co si myslí o Agátě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.