Znovu zamilovaná Sklenaříková: Sbalila krále? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Znovu zamilovaná Sklenaříková: Sbalila krále?

Adriana Sklenaříková svou dceru miluje.
Adriana Sklenaříková svou dceru miluje. (archiv Blesku, instagram)

Na konci minulého roku krásná modelka a majitelka nejdelších nohou, Adriana Sklenaříková (51) oznámila, že se její cesty s manželem Aramem Ohanianem rozcházejí, nicméně dlouho sama nezůstala. Ve francouzských médiích se objevila zpráva, že tvoří pár s králem rapu.

Manželé se rozešli celkem v poklidu, a to zejména s ohledem na zájmy jejich čtyřleté dcery. „Mohou se objevit jiné touhy. A pokud to není v pořádku, proč bychom se měli obětovat? Rozloučit se není nikdy hezké, ale vztah, který skončí, nemusí být nutně negativní,“ mluvila tehdy pro slovenský magazín Šarm. 

Nejdelší nohy světa jsou v Praze! Krásná Adriana promluvila o manželovi!

Video se připravuje ...

Následně vydala prohlášení, že se chce aktuálně soustředit sama na sebe. „Ještě nepřišel čas o tom přemýšlet. Jisté je, že když jsme ve vztahu, zapomínáme na to, že jsme přitažliví. Samozřejmě, je zde pohled manžela/manželky, ale nemůžeme popřít, že nastupuje určitá forma zvyku, rutiny. Když jsme single, opět objevíme způsob, jakým nás ostatní vnímají, a může to být příjemné. Ale momentálně si chci hlavně užít samotu,“ citoval modelku deník Gala. 

Z plánů ale patrně sešlo. V kuloárech se proslýchá, že má tvořit pár s rapperem Stomy Bugsem (50). Ten jí měl údajně připsat pod jednu z jejích fotek usvědčující slova ve znění: „Moje věčná láska“. Vztah ale Sklenaříková ani Bugsy zatím oficiálně nepotvrdili. 

Adriana v reality show testuje své fyzické hranice

Video se připravuje ...



Přečtěte si
miroslava13
18. 5. 2023 • 12:07

přesně jak říkáte. A Kraj... o té ani nikdo už nemluvte. Nevzdělaná ....a teď má stejné syny, protože je neposílá do školy.

miroslava13
18. 5. 2023 • 12:05

vy si asi myslíte, že tyhlety rádoby "hvězdy" někoho zajímají? Proč, kvůli vystrčeným vnadám? Pane bože PROĆ se na ně musíme děnně dívat?

AHel
17. 5. 2023 • 14:49

Paní má přerostlé ego....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.