Iva Kubelková o plastice: CHTĚLA SE ZBAVIT PŘÍRODNÍCH PĚTEK | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kubelková o plastice: CHTĚLA SE ZBAVIT PŘÍRODNÍCH PĚTEK

Iva Kubelková se chystá do Varů
Iva Kubelková se chystá do Varů (Instagram, CNC)

I když její bujné přírodní poprsí nedá spát nejednomu muži, bylo období, kdy se Iva Kubelková (44) chtěla svých přírodních pětek zbavit! Dokonce se vydala k plastickému chirurgovi Janu Měšťákovi (77). Ten jí ale místo operace poradil velmi jednoduchou věc...

Modelka a moderátorka Sama doma přiznává, že to nebylo nejlepší období jejího života. „Nebyla jsem spokojená s velikostí, tvarem, prostě s ničím, tak jsem šla k panu doktorovi, že chci plastickou úpravu. Vyslechl mě, řekl, co by následovalo, a pak řekl – Ivo, běžte domů, vyspěte se a pak se uvidí...“ svěřila Aha! Kubelková.

Iva Kubelková promluvila o plastice prsou! Nezvládala jsem to, přiznala

Video se připravuje ...

Ta dala na jeho radu a druhý den už žádnou plastiku nechtěla. Možná taky proto, že dlouhou dobu nosila špatnou velikost a tvar podprsenky. „Dlouho jsem se s tím prala, až jsem narazila na odbornici na spodní prádlo, která mě změřila a poradila mi, jaký typ mám nosit,“ prozradila Iva. „Miluji funkční, ale i sexy prádlo, které potěší nejenom mě, ale i mého partnera,“ dodala Kubelková.

Iva Kubelková o úchylech na sociálních sítích: První věc, kterou řešila s dcerami

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.