Kubelková s dcerami všem vytřely zrak! Neskutečné kočky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kubelková s dcerami všem vytřely zrak! Neskutečné kočky!

Dcery Ivy Kubelkové na mole
Dcery Ivy Kubelkové na mole (David Kundrát)

Že má moderátorka a bývalá modelka nádhernou dceru Natálii (16), se už ví. Ale že se do nebývalého půvabu vyloupla také dcera Karolína (12), je poměrně novinka. Když se Iva Kubelková (43) a její krásné holky objevily společně na kosmetické párty, přítomní byli z dávky trojitého půvabu doslova paf!

Obzvlášť, když se všechny tři předvedly na přehlídkovém mole. Iva Kubelková po něm šla už nespočet krát, starší Natálka03,0 má taky slušnou praxi. Ale nejmladší Karolína tu měla svoji premiéru „Dnes jsem chodila svou první přehlídku a docela mě to bavilo. Jestli se modelingu budu věnovat, to nevím. Zatím dělám jen to, co mě baví, a ještě nevím, co bych skutečně chtěla,“ řekla Blesku Karolína.

Dcery Ivy Kubelkové Karolína a Natálie

Video se připravuje ...

Ta prý zároveň přiznala, že ji mamka trochu zklamala. „Těšila jsem se, že uvidím Johnnyho Deppa, ale on přijede ve čtvrtek a my už musíme domů, protože mamka moderuje. Škoda, ale aspoň jsme dýchali stejný vzduch jako bude Depp,“ dodala s úsměvem.

Iva Kubelková na přehlídce Beaty Rajské

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hillaarkaa
28. 8. 2021 • 06:43

hillaarkaa
28. 8. 2021 • 06:40

To stará Blažková když se umyje a odloží zástěru,dáte na ní metrák makeupu vychytávek bude také kočka

-bello-
27. 8. 2021 • 23:06

Panebože!
Holky jsou takové, že se za ní neohlídneš,jedna má sloní nohy a kobylí obličej, druhá je dítě nijak extra hezký a samotná Kubelková už má obličej stejný , jako Krainová, Havlová, Patrasová ...Prostě plnotučná maska
To co zde na molu to se děje i v kultuře.Plodí se zde seriály, aby se měli kam obsadit příbuzní ..
Že je Kubelková blbá, jako všechny Jágrovy hokejky se ví, ale že je blbý i ten její a nezakáže to dcerám jsem nevěděla,.Z holek rostou nafoukaná séélebrity a školy budu mít koupený.
- Mimochodem, on je pořád ještě v Německu ženatý ?
Kubelková je divná

AHel
27. 8. 2021 • 20:10

Starší je pro mě trochu oplácaná a nemá vůbec půvab a při úsměvu má pusu dolů, to je hrozně nepěkné. Mladší vypadá akčněji, ale nevím, proč dělají modelky, maminku rozhodně nepřeskočí a akorát budou mít mindráky. Ať pořádně zaberou ve škole a třeba založí chemickou továrnu na krém proti stárnutí

amej
27. 8. 2021 • 18:25

Holky na maminku těžce nemají!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.