Dcera Kubelkové (15) se rozjela: Polonahá na internetu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dcera Kubelkové (15) se rozjela: Polonahá na internetu!

Iva Kubelkové a její Natálie vypadají spíš jako sestry než matka s dcerou.
Iva Kubelkové a její Natálie vypadají spíš jako sestry než matka s dcerou. (Herminapress)

Jaká matka, taká Katka. To platí i u Ivy Kubelkové a Natálie Jiráskové. Dcera krásné modelky se totiž pravděpodobně inspirovala u maminky, která ráda vystavuje své křivky na internetu a sdílela na sociální síti hned několik odvážných snímků.

Takové snímky by schvalovala jen málokterá maminka. Iva Kubelková jako modelka má však asi trochu jiný metr a ze sexy fotek dcery Natálie (15)si hlavu neláme. Jirásková je v pouhých patnácti letech vyspělá a rozhodně se má čím chlubit, mnohé její snímky jsou však podle některých rodičů už za hranou. Snad nebude dcera krásné brunety ještě přiostřovat…

Iva Kubelková: Nemám strach, koho mi dcera přivede domů

Video se připravuje ...

Modelka Natálie Jirásková: Maminka Iva Kubelková je pro ni největším vzorem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
26. 8. 2021 • 20:54

Nechápu ty negativní komentáře....
Natálka je krásná dívka a je velmi příjemné se na ní dívat.
Iva nikdy nešla do přílišné nahoty, vždy zachovala určité dekórum a totéž dělají její dcery. Žádně přehnané odhalení ze strany jejích dcer se nekonalo. Což je sice škoda, ale je to jejich volba.
Všechny tři Kubelkové jsou krásné, i když Iva se nějak nemůže vyrovnat s věkem a tváří se jako nepřirozená maska. Natálie je taková nevinná, svěží, krásná. Karolínka poupě, které teprve vyzraje.
Jsou a budou krásné, i když se tady pár anonymních šeredů v diskusi předhání v hanobení.

AliAlice
26. 8. 2021 • 16:49

Dceruna je sebestředný kozatý střevo....

Inka
28. 9. 2020 • 09:47

Určitě pro každého rodiče je jeho dítě nejhezčí... bohužel, toto patnáctileté dítě je obětí ega matky, nevkusu a osobní pokory.
Navíc, nejsem si jistá, zda krom velkých prsou je co ukazovat. Nemyslím, že mladé děvče má nakročeno na světová mola a jenom pro malé předvádečky v Česku vystavovat polonahé tělo za to nestojí !
Nejsem puritán, ale při pohledu na opravdu krásné, něžné a zajímavá * děvčata ze světa * na přehlídkách, je mi této sebevědomé děvenky líto.

kozinozka
27. 9. 2020 • 18:39

Asi ji bude zajímat jen zevnějšekm a to nemusí dobře končit.

blankaflexi
27. 9. 2020 • 16:50

Pročítám příspěvky k této ,,dámě,, a její dceři a musím se všemi souhlasit! Paní KUBELKOVÁ máte pěknou postavu a hezkou dceru,
ale ušetřete nás prosím svých fotek které jsou na bulváru denně !!
Není vám to už trapné!! A přihlížet tomu jak se mladá holka ,,roz­tahu­je,,po­lona­há na veřejných sítích to vyžaduje od matky v elkou otrlost! Takové fotky jsou opravdu dobré jen pro toho pána který píše,že se u ,,toho,,dá dobře vyhonit !!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.