Svár známých moderátorek? Kubelková šaty po Perkausové nechce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Svár známých moderátorek? Kubelková šaty po Perkausové nechce!

Objednali jí desítky modelů, které teď všechny přijdou vniveč. A s tím i desítky tisíc, které do šatníku Evy Perkausové (26) investovala CNN Prima News. Iva Kubelková (43), která místo ní moderuje Showtime, chce mít totiž úplně jinou garderóbu!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

mikima2
06. 10. 2020 12:08

Včera při procházení televizními programy v televizi, jsem náhodou narazila na Primu, kde byla v obraze právě Kubelková. Bohužel, podle mne svoji garderobou černých minišatů zrovna moc neoslnila. Ta délka mini, pokazila celou krásu těch šatů. Je to pouze můj názor.

-bello-
06. 10. 2020 10:12

Zpravodajství je vážná věc! Obsadit tam moderátorku Perkausovou , které vypadá jak z píp šou mě šokuje a když jsem četla, že tam bude i Pavlína Wolfová, věděla jsem ihned, že tohle nikdy neotevřu a tak se i stalo! Vedení CNN se zbláznilo !
Kubelková v té své šou šaty může donosit. Garderobiérky ví, jak na to, aby té modelíně byly. ..
Nikdy jsem neviděla "Sfowtime".Stačila mi funící Gottová na Primě, kde strašila díky svému jménu ( a neodvolatelně ) 5 let a nikdy nezapomenu na červené šaty a její placatý zadek. (Červené šaty jsou fenomén a trik od dob "Death becomes her " a stejně tak, jak Gottová, tak se v nich nezapomenutelně odrovnala i Čvančarová .)
Jestli oblíknou Kubelkovou do červených šatů, bude třetí v pořadí a navždy v památce obrovský prsa a ošklivý nohy:

aveneta
06. 10. 2020 08:47

Komické žabomiší války....jde o to jak to kdo umí podat veřejnosti.
trochu vítězí asi Kubelková ve svém projevu či Něgrešová svým typyckým humorem...lidé moc nechtějí tu vyumělkovanou "bárbínu" která kráčí ve stopách Borhyové...ať si kdo vybere co chce

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.