Matušovi se pochlubili dcerou: Komu se víc podobá? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Matušovi se pochlubili dcerou: Komu se víc podobá?

Bohuš Matuš se svou rodinou.
Bohuš Matuš se svou rodinou. (archiv Blesku)

Čas neúprosně běží. Dcera zpěváka Bohuše Matuše (50) a jeho manželky Lucie (20) letos v prosinci oslaví již třetí narozeniny. Po delší době do společnosti vyrazila celá rodina, která zavítala na charitativní akci Srdíčkový den. Komu z rodičů je malá Natálka podobná více?

Již téměř tři roky jsou Matušovi hrdými rodiči dcery Natálky. Ta je čím dál více podobná zpěvákovi – především pro společnou tmavě hnědou barvu očí a tvar nosu. Vzhledově toho má Natálka s maminkou společného zatím pramálo. Samotná Lucie navíc prošla radikální změnou. Jednak ze světlejší brunety přesedlala na blond barvu, podle informací serveru Expres ji barvil sám Bohuš, a pak prodělala estetický zákrok a nechala si upravit tvar nosu.

Bohuš Matuš s Lucinkou: Doma zkoumáme virtuální realitu!

Video se připravuje ...

Zpěvák se netají tím, že by své dceři rád pořídil ještě jednoho sourozence. Vše se ale odvíjí od Lucie, pro kterou byl první porod velkou zátěží. Však také nedávno podstoupila operaci kýly... Fyzické síly své ženy Matuš rozhodně nechce pokoušet, proto raději počká, dokud nenadejde ten správný čas. „Vzhledem k tomu, že na Lucku ten porod byl velká zátěž, měla pak špatné svaly na břiše. Byla na těžké operaci. Prostě si na malého Bohouška budu muset pár let počkat,“ uvedl pro výše zmíněný server Bohuš Matuš.

Bohuš Matuš s vytetovanými vlasy: Dál musí nosit šátek!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.