Matuš v koncích: Rozchod kvůli alkoholu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Matuš v koncích: Rozchod kvůli alkoholu!

Bohuš a Lucie Matušovi
Bohuš a Lucie Matušovi (Facebook)

Dělí je od sebe třicet let a leckdo by mohl tvrdit, že dominantním hlasem v domácnosti je zpěvák Bohuš Matuš (50). On sám ale nyní přiznává, že nebýt manželky Lucie (20) a jejího rázného přístupu ve chvílích, kdy je to třeba, měl by se v životě o poznání hůře, ba co víc, patrně by opět žil sám…

Má za sebou divoké období, během kterého obrážel jeden mejdan za druhým, i období, kdy zavřený doma čelil syndromu vyhoření a hrál videohry. Pádu do hluboké propasti předešel díky mladé dívce, která ho zachránila od věčné samoty a ukázala mu směr. „Nedokážu uvěřit tomu, jaké mám štěstí. Lucka mi dává řád a jistotu. A pocit zodpovědnosti. Kvůli ní a dceři se snažím, chci, aby se měly jako princezny, i když má žena nic takového nevyžaduje,“ sdělil Matuš upřímně serveru eXtra.cz.

I na začátku vztahu ovšem vrávoral a nebyl vždy vzorem ctnosti a správných hodnot. To mohlo vyústit i v rozchod, kdyby se zpěvák na poslední chvíli nesebral díky ráznému, ale milujícímu přístupu své současné manželky Lucie. „Málem mě ale opustila v době covidu, kdy jsem nevěděl, co se sebou, seděl jsem doma a popíjel. A to mi řekla, abych se honem rychle koukal sebrat, nebo bude zle. A tak jsem poslechl. A jsem za to moc rád,“ zavzpomínal na nelehké období muzikálový zpěvák, jenž i dnes kroutí sem tam hlavou nad tím, jaké štěstí ho vlastně na prahu padesátky potkalo.

Bohuš Matuš s Lucinkou: Doma zkoumáme virtuální realitu!

Video se připravuje ...

„Když se jí ptám, jestli jí to stojí za to, že mi je padesát, že by měla být s mladým, tak mi říká, že ji nezajímají. Ona je moc hodná, fajn a k tomu krásná, až se musím štípat do tváře, proč zrovna někdo takový chce být se mnou,“ dodal skromně Bohuš Matuš.



Přečtěte si
Miroslava Malikova
3. 9. 2023 • 05:56

Žena muže buď zkazí nebo zlepší. To je stará rada prarodičů

lekno
2. 9. 2023 • 22:15

Možná má tato Lucka M. v domácnosti dominantní hlas, když ho mít musí. Když třeba potřebuje manžela vzbudit z letargie.. Zato v hudbě, při zpěvu má hlas jako anděl. Slyšela jsem tu její první a snad ne poslední píseň Modlitba. Krásné.. Její projev byl čistý, jemný a procítěný. Jen tak dále ! Talent – jak hvězda třpytivá..

emistan
2. 9. 2023 • 20:17

Tak si najde jinou a bude, holek je jak smetí, odrbat starýho dědka jim bude potěšením.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.