Stěhování Matušových do nového: Luxus za padesát | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Stěhování Matušových do nového: Luxus za padesát

Bohuš Matuš (49) s Lucinkou (19) se musí znovu stěhovat: Po měsíci je vyhodili z bytu!
Bohuš Matuš (49) s Lucinkou (19) se musí znovu stěhovat: Po měsíci je vyhodili z bytu!  (Foto: Instagram, archiv B. Matuše, P. Machan)

Do čtveřice všeho dobrého - snad. Bohuš Matuš (48) a jeho Lucinka (19) už odpočítávají poslední týdny do stěhování do nového domu. Zpěvák už se pochlubil lukrativní lokalitou a k dobru přihodil i to, kolik je vysněné bydlení bude stát. 

Ve stěhování už jsou profíci. V posledním bytě o dispozici 3+1, který jim vyhovoval po všech stránkách, zůstali sotva pár měsíců. Pak náhle dostali výpověď od majitelky, která důvody stočila k nepříznivé finanční situaci a nutnosti byt prodat. 

Bohuš Matuš a jeho zázračná dcerka (1,5): Vyzpívá to, co táta!

Video se připravuje ...

Teď se chystají na květnový přesun do Dolných Chabrů. „Stěhovat se budeme v květnu. Máme vybraný luxusní barák v lokalitě Dolní Chabry. Je to 4+1 se zahradou a já jsem dceři koupil už klouzačku. Takž si to moc užijeme. Za nájem budu platit něco okolo padesáti tisíc korun, takže se budu pracovně pořádně ohánět,“ práskl Bohuš pro Život v Česku. 

Domek vyhovuje po všech stránkách potřebám mladé rodiny, která se plánuje v budoucnu rozrůstat. Má totiž dva dětské pokoje a i zahradu o rozloze 200 metrů čtverečních. Manželé, kteří vychovávají dvouletou Natálku, věří, že tu na nějaký čas zapustí kořeny...

Bohuš Matuš o Gottovi: Karel si mě vytipoval za svého následovníka!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Evikzmercedesa
4. 4. 2023 • 14:44

uz mu je 50let a stale ma ksefty v muzikalech, tak mel mit svy bydleni uz obstarany....I ten nabytek co maji jim dali její rodice.

elegan1
4. 4. 2023 • 11:02

Nechápu, proč místo splácení nájmu nepořídí domek na dluh. Bude splácet také, ale bude to jejich. Tohle nemá žádný smysl.

milan59
4. 4. 2023 • 08:18

Hm a vám taky někdo dával pokyny jak si máte zařizovat bydlení a za kolik,nebo si brát hypotéku? Každý ať si dělá se svým životem co chce,to že někoho bulvár denně šmíruje a zveřejňuje své VYŠMÍROVANÉ POZNATKY a dává to na veřejnost,ještě nemusí být pravda,spíš to dělají pro to aby měli many many many a lidi těmi svými NÁZORY odsuzovali = kritizovali někoho,koho znají jen z bulváru. Žijte si taky svůj život jak chcete a dejte si majzla,aby i vás bulvár nezačal šmírovat co /kdy/kde a s kým děláte protože jupíjájéjjj budou lidi kritizovat i vás

milan59
4. 4. 2023 • 07:52

Nojo ještě že to ten bulvár ZJISTIL a použil,aby oni měli na své skromné platy,protože čím víc lidí to bude kritizovat tím větší prašulky ti pisálci dostanou a NEMUSÍ TO BÝT PRAVDA ,jim jde jen o to aby lidi druhého KRITIZOVALI.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.