Bohuš Matuš v koncích: Záchrana od Lucinky na poslední chvíli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Bohuš Matuš v koncích: Záchrana od Lucinky na poslední chvíli

Bohuš Matuš (49) s Lucinkou (19)
Bohuš Matuš (49) s Lucinkou (19)  (Foto: Instagram, archiv B. Matuše, P. Machan)

Bujaré večírky, alkohol, který teče proudem, i návykové látky jsou pro Bohuše Matuše (49) dnes už minulostí. Díky jeho ženě Lucince (19). Ta zpěváka, který se netají svými sympatiemi k marihuaně, zachránila doslova za pět minut dvanáct. 

Bohuš Matuš se aktuálně nejvíce soustředí na svou ženu, malou dcerku a práci. V době svého kariérního poklesu však hledal útěchu na dně skleničky a u návykových látek. „Bral jsem marihuanu šíleným způsobem. Hodně jsem blbnul, mě marihuana uklidňovala, když šla moje kariéra strmě dolů,“ přiznal pro Super.cz.

Ztrápený Bohuš Matuš o smrti otce a druhém dítěti

Video se připravuje ...

Zmínil také divoké období v době, kdy účinkoval v Draculovi. Večírky byly na denním pořádku. „Na Draculovi byl obrovský klub, kde jsme všichni seděli do ranních hodin, od úterka do neděle,“ řekl také Matuš. 

Od všech neřestí mu pomohla právě mladičká žena Lucie. I přes útlý věk se ukázala jako rozvážná mladá dáma. Vztah a následné manželství s ní Bohušovi ukázalo novou životní cestu. Dnes si prý občas dopřeje sklenku vína a je za to rád. „Cítím se bez toho líp, mnohem, i hlas je lepší. Když jsem hodně kouřil, hůř mi to zpívalo,“ dodal. 

Bohuš Matuš na svatbě Karlose Vémoly: Dám Gotta a pak uteču!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.