Hunčarová novou lásku musí tajit: Důvody vás překvapí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Hunčarová novou lásku musí tajit: Důvody vás překvapí!

Lucie Hunčárová
Lucie Hunčárová ( Martin Hykl, David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek a ČT)

Po dvou nevydařených láska se blýská na lepší časy.  Lucie Hunčárová (33) na finále StarDance 2019 sice svého nového partnera nepředstavila, ale podle svých slov by ho ráda na populární taneční soutěž vzala.

Přestože Hunčarová oznámila s Emanuelem Ridim (45) rozchod teprve nedávno, v současné době je již s novým partnerem. Hunčarová a Ridi se dali dohromady před třemi lety. Blondýnka kvůli němu ukončila osmiletý vztah s tanečníkem a choreografem Janem Onderem (34).

Zatímco s Ridim přátelský vztah zatím nenavázala, s Onderem dobře vychází. „Jsme kamarádi a občas spolu pracujeme. Je to fajn,“ svěřil se během podle Super.cz Onder, se kterým se tanečnice setkala na letošním finále soutěže StarDance.

Na finále dokonce Hunčarová přiznala, že je v jejím životě nová láska. „Já o tom ještě nechci moc mluvit, protože je to úplně čerstvé. Je to člověk, který není pro média známý, není to žádná celebrita. Asi bych ho do toho nerada tahala a vystavovala stresu,“ prozradila Super.cz a dodala, že by partnera na StarDance ráda vzala.

„Hrozně rád by někdy viděl StarDance naživo, ale přesně z tohoto důvodu se mnou nešel. Tohle prostředí nezná, je z jiné branže, takže by se toho mohl leknout,“ řekla tanečnice webu Super.cz.

Na video s Lucií Hunčarovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.