Emanuele Ridi (49) skončil ve špitále: Na kyslíku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Emanuele Ridi (49) skončil ve špitále: Na kyslíku!

Emanuele Ridi
Emanuele Ridi (Foto Instagram.com, ara Foto Instagram.com, ara)

Už deset dní zápasí s covidem! Když se k viru přidal zápal plic a vysoké horečky, byl »Ital v kuchyni« Emanuele Ridi (49) okamžitě převezen rychlou sanitkou do nemocnice v pražském Motole. Jeho bývalá manželka Jana (45) prozradila detaily!

Celý rok měl italský kuchař a majitel dvou restaurací, který také tančil ve StarDance, štěstí a vir se mu vyhýbal. Bohužel před deseti dny onemocněl. „Pořád měl vysoké teploty, byl unavený a přidal se k tomu zápal plic,“ svěřila deníku Aha! exmanželka Jana Ridi. „Manu byl v nemocnici a po vyšetření ho poslali domů, ale pak se mu rapidně zvýšila teplota , takže další den ho okamžitě hospitalizovali,“ popsala průběh nemoci.

Kuchař Ridi se ztrácí před očima: Vážné zdravotní problémy po rozchodu!

Video se připravuje ...

„Denně si voláme. Velmi špatně to nese náš čtrnáctiletý syn Giacomo,“ posteskla si Jana. Když ale s Emanuelem naposledy mluvili, byl prý o dost lepší. „Zdálo se mi, že už je víc v pohodě. Dávali mu kyslík a srážejí mu teplotu. Všichni věříme, že ho brzy pustí domů,“ řekla exmanželka. Jana už má covid za sebou a naštěstí měla lehčí průběh. To je zrovna u ní, která před devíti lety porazila rakovinu prsu a je stále na hormonální léčbě, ta šťastnější varianta. „Už jsem si zažádala o očkování, ale stále čekám,“ dodala blondýnka.

O »Itala v kuchyni« se strachují i jeho čeští kamarádi. „Můj velký kamarád Manu bohužel leží v nemocnici, tak jsem se rozhodl, že ho na dálku podpořím alespoň italskou večeří. Kamaráde, koukej se brzy uzdravit, ať můžeme vyrazit za dalšími zážitky do tvé otčiny!“ napsal na sociální síť zpěvák Matěj Ruppert (43), který má s Ridim v České televizi kuchařský pořad, kde cestují a vaří po Itálii. „Manu to zvládne! Bude to zase »tutto bene« a dáme víno »z Elba«,“ vzkázal moderátor Miloš Pokorný (56) z dua Těžkej Pokondr. S pozdravy a přáním uzdravení se přidala také herečka Daniela Šinkorová (48), textař Ota Klempíř (57) nebo exmanželka fotbalisty Jana Kollera (48) Hedvika (42).

Emanuele Ridi: Fotbal mi dal šanci být mezi lidmi.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
8. 4. 2021 • 06:15

Chudacek

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.