StarDance v ohrožení? Trávníček ještě nezačal zkoušet! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

StarDance v ohrožení? Trávníček ještě nezačal zkoušet!

Pavel Trávníček
Pavel Trávníček (profimedia)

Výron kotníku, který si na začátku června přivodil doma na zahradě, se hojí pomalu! Pavel Trávníček (70) proto odkládá start zkoušek na taneční show StarDance.

Jako partnerku mu ČT vybrala sexy Veroniku Lálovou (29). „Už chodím, ale pěkně to bolí, takže to ještě na žádné zkoušení není. Musím být na sebe opatrný,“ svěřil Pavel. „Naštěstí se tam nic neutrhlo, takže teď musím tu bolest přetrpět,“ vyhecoval se herec, který díky teplému počasí nosí volnější letní boty.

Pravda o otcovství Gotta v nové knize! A Trávníčka nepozvali na mši za Šafránkovou

Video se připravuje ...

„V lakýrkách bych teď trpěl,“ dodal. A co Pavel říká na výběr taneční partnerky? „Říkal jsem si, že existují dvě varianty: jedna je, že bude éterická a lehká, což tanečnice většinou bývají. Druhá varianta pak je typ Helena Růžičková, do které bych se položil a ona by mě odnesla. Splnila se tedy první varianta. Veronika je úžasná, bleděmodrá a éterická,“ rozplývá se princ z Popelky.

Trávníček oznámil konec kariéry! A Farna dobyla New York

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.