Manželská krize vrcholí? U Trávníčkových zasahovala POLICIE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Manželská krize vrcholí? U Trávníčkových zasahovala POLICIE!

Pavel Trávníček po zapírání a zásahu policie přiznal: Krize v manželství i Moničiny výhrůžky!
Pavel Trávníček po zapírání a zásahu policie přiznal: Krize v manželství i Moničiny výhrůžky! (Foto: Martin Hykl)

To, co vypadalo jako spekulace, se pravděpodobně stává skutečností. Vztah pohádkového prince Pavla Trávníčka (70) a jeho manželky Moniky (35) nakonec žádná pohádka nebude. V té totiž většinou nefiguruje policie…

Situace mezi manželi se měla vyhrotit minulý pátek, kdy hádka dospěla do takového bodu, že se Monika rozhodla zkontaktovat policii. Jak informoval deník Blesk, Monika se vracela z akce Noc kostelů, kde vystupoval i Jaroslav Svěcený (60). Právě houslista má dle dosavadních spekulací hrát v manželství Trávníčkových velkou roli. I samotný herec údajně začal podezřívat svou manželku z nevěry.

Z informací lze soudit, že tento fakt stojí za celou hádkou, která vyvrcholila příjezdem policie. „Monika na nás zavolala policii," informoval Trávníček deník Blesk. „Dnes v noci policie prohledala můj dům na udání Fialové – Trávníčkové," následovalo za předchozí zprávou. A jak se k celé události vyjádřila policie? „V současné době můžeme potvrdit, že krátce před druhou hodinou ranní jsme vyjížděli do Mnichovic k narušení občanského soužití mezi partnery," cituje mluvčího policie Praha-venkov Zdeněk Chalupa web tn.nova.cz.

Drama u Trávníčka! Monika na něj zavolala policii. A herec Noha měl infarkt na natáčení

Video se připravuje ...

Ani Monika se nerozhodla být v souvislosti s celým incidentem diskrétní. Na svůj facebookový profil napsala v sobotu večer několik vět k zamyšlení. „Vážení, přeji vám krásný sobotní večer. Štěstí si nelze přivlastnit, získat ho nebo ztratit. Štěstí je duchovní prožitek žít každou minutu v lásce, milosti a vděčnosti," napsala ve svém příspěvku Monika.

Pavel Trávníček o vztahu s Monikou: Mám se špatně. Ale dobře to snáším

Video se připravuje ...



Přečtěte si
alusinek
2. 6. 2021 • 15:22

Jejich manželství žádná pohádka asi nebude,když ne nyní,tak určitě časem.Stačí jen ten věkový rozdíl

sestra
2. 6. 2021 • 14:57

Asi ma nejakou uchylku - krasnej chlap a bere si jezibaby. - nebo doufal, ze se po polibku premeni a ono nic

sestra
2. 6. 2021 • 14:55

Gott a Travnicek maji podobny vkus - taky nechapu.

sestra
2. 6. 2021 • 14:52

Pekne slepej princ ! I kdyz ta jeho ***da byla ze zazobany rodiny.

lekno
2. 6. 2021 • 12:33

Líbí se mi ten jeho smysl pro humor : „Mám se špatně, ale dobře to snáším.“ Něco, jako když Zdena St. pustila hlášku : „Nesťažuj sa, nikoho to nezaujíma.“ Aktuální větičky pro dnešní dobu.. Princ z nemanic ale Pavel T. jistě není a nebyl ani v době, když si ho zaměřila Monika. Byl princ z manic.. Podstatní dnes je, aby „to teď dobře snášel“. To jest – snad třísky již lítat nebudou. Vždyť Monika tam u nich vělí jako carevna, což vidno již podle toho, jak na něho hned volala policii.. Citát o štěstí, který si ona potom vyvěsila, podle mne úplně nesedí. Smutným faktem totiž je, že se dá zákeřně přivlastnit a ukrást – pak by se tomu mělo říkat spíše ďábelské štěstí. No věčně tohle „štěstí“ netrvá. Člověk tady nežije dlouho a snad jedině čas je něco, co takového parazitického zloděje nebo zlodějku bude sem-tam vyvádět z klidu..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.