Drama u Trávníčka: Rozvod na spadnutí, právníci v akci? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Drama u Trávníčka: Rozvod na spadnutí, právníci v akci?

Manželé Monika a Pavel Trávníčkovi
Manželé Monika a Pavel Trávníčkovi (Aha! - Martin Pekárek)

Domácnost herce, dabéra a moderátora Pavla Trávníčka (70) v posledních měsících není rozhodně poklidná. Začalo to podivným vzkazem na sociální síti, ve kterém bylo napsáno, že jeho žena má vztah s houslistou Svěceným, skončilo to policií a výhružkami. Co se v rodině prince z Popelky děje? Rozvod je za dveřmi?

„Monika se rozhodla žít s Jaroslavem Svěceným a Maxmiliána vždycky šoupne na Moravu, já s tím nemůžu nic dělat. Kdo mi pomůže neztratit syna?“ znělo ve facebookovém vyjádření, o kterém manželé řekli, že šlo o útok hackera. Po tomto incidentu se však rozjely problémy manželského páru a vše nasvědčovalo tomu, že to mezi dvojicí více než skřípe.

 „Celá záležitost je práce jednoho člověka, který se mě snaží pošpinit a zamezit mi v pracovních závazcích. Lidská závist a to, že se vám daří a jste úspěšní v práci, nezná hranice,“ pověděla Monika Trávníčková, která se vše snažila popřít.

Drama u Trávníčka! Monika na něj zavolala policii. A herec Noha měl infarkt na natáčení

Video se připravuje ...

Policie v akci

Jenže situace kolem páru se nijak neuklidnila. Před pár dny se dokonce musela u Trávníčka zastavit policie. Zatímco Monika se snažila situaci zahrabat pod koberec a nerozvíjet další drby ohledně jejich domácnosti, Trávníček se nebál říct, o co jde. Z toho důvodu musela spory chtě nechtě komentovat i jeho žena. 

„Potvrzuji, že jsem policii volala z toho důvodu, že jsem měla strach o manžela a malého, neboť mi nereagoval na telefon a pak večer neotvírali. Takže jsem musela přivolat policii, aby zjistili, zda je vše v pořádku, zdali se něco nepřihodilo,“ řekla podle expres.cz Monika.

K rodinným šarvátkám se vyjádřil i Trávníček. „Máme s Monikou problémy, dělá koncerty panu Svěcenému díky sponzorům z mých kontaktů a to se mi nelíbí. Monika mi ještě vyhrožuje, že už syna neuvidím,“  kontroval herec, který už má tutlání asi dost. „Nebudu se vyjadřovat, řešíme to právně,“ dodala Trávníčková. Vypadá to, že tento pár krizi asi neustojí.

Trávníček přiznal krizi! A Vágner překvapil Dádu špatným hrobem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
adeso
9. 6. 2021 • 16:39

vzal si ošklivou a hrabivou kudlanku, tak co Trávníček čekal v jeho věku?

safinka59
5. 6. 2021 • 06:04

... Trávníček sitcom pokračuje a na chvíli zaplní média 😂.

mbmb
5. 6. 2021 • 02:13

To je poduroven volají policii na svoje záležitostí.Ostuda poslední z posledních Navoněná chudoba tupanky a dědka !

-bello-
5. 6. 2021 • 00:10

Madam Trávníčková si nabrnkla fňuknu Svěceného.Ten ze sebe dělal onkol.pacienta a všechno sváděl na to, že je chudinka postižen rozvodem,V 58 letech mluvil , jak debil a nechával se litovat.Pak se oklepal a s Trávníčkovou žijí z kontaktů Trávníčka.
Vůůůbec se nedivím, že Trávníček té své blbce zabouchnul dveře!
Svěcený je divnej. Ublíženej a odkecanej, ale přesto predátor! Žije ze jeho známostí Trávníčka a i s jeho ženou.A sama Trávníčková ? To je NÉCO!
Jaké své úspěchy má na mysli ? To co má ona by jí záviděl leda jen blbec a to ještě po lobotomii.

begonie
4. 6. 2021 • 16:33

Madam Trávníčkové je 35, je mladá a chce trajdat a ne sedět doma s 70-ti letým důchodcem, který Covidu nechce vystrčit z domu ani nos. Ovšem 60-tiletý skorodůchodce???? No ale je to její věc, že???

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.