Nehezká minulost Trávníčka: Jeho chování k bývalkám děsí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nehezká minulost Trávníčka: Jeho chování k bývalkám děsí!

Pavel Trávníček
Pavel Trávníček (David Kundrát )

V mládí ztvárnil prince v jedné z nejúspěšnějších pohádek vůbec. Od té doby po něm ženy šílely a představovaly si s Pavlem Trávníčkem přímo pohádkový vztah. Podle jeho bývalých lásek byl bohužel opak pravdou, místo romantiky totiž přišel spíše horor.

Vysnily si pohádku s princem z legendární pohádky Tři oříšky pro Popelku, všechny však nakonec skončily zklamané a vztah s Pavlem Trávníčkem považují za velmi špatnou zkušenost. Slavný filmový princ měl mnoho nevydařených vztahů, které mu pěkně pokazily reputaci. Co o něm pověděly jeho bývalky Stašová,Dytrtová a Želenská?

„Já si vzala prince, ale ono se s princi hrozně blbě žije. Chtěla jsem žít v pohádce a to se nedá,“ pověděla Simona Stašová, která má s Trávníčkem momentálně celkem neutrální vztah a je pravděpodobně ráda, že s ním neměla miminko. Po Stašové měl vztah s baletkou Evou Štefkovou, se kterou má syna Adama. Ani s ní mu vztah nevyšel a s Adamem prý není v kontaktu. 

Pavel Trávníček před mší za Gotta: Zůstane v mém srdci

Video se připravuje ...

Horor Dytrtové a Želenské

„Žili jsme spolu pět let, potom mě vystěhoval z bytu se třemi mými dětmi, ten prodal a vůbec ho nezajímalo, kam s Pavlíkem půjdeme… Když se napil, choval se nepříčetně. Několikrát jsem se musela nechat ošetřit na pohotovosti. Jakmile ho to popadlo, tak na mně rozřezal nožem dokonce i oblečení,“ přiznala podle extra.cz Dytrtová, která mu porodila syna Pavla. Ten se blýsknul ve slavné reklamě na kečup.

„Hodně pil a byl velice agresivní,“ dodala Želenská, ke které Trávníček utekl od Dytrtové.

Osudová láska

Své místo našel herec vedle nynější manželky Moniky, se kterou mu to náramně klape. Změnil své chování nebo Monika překousne i těžký kalibr? „Potkali jsme se, když jsem byla ještě velmi mladá. Vzájemně jsme si sedli a klape nám to dodnes. Z krásného vztahu se narodil náš synek Maxmilián… Ani ve snu by mě nenapadlo, že to tak může skončit. Ale jako malá holka jsem si to ráda představovala,“ svěřila se Monika Trávníčková, která Pavlovi porodila syna Maxmiliána.

Trávníček na Febiofestu: Nesmíme se nechat zastrašit

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.