Pravda o krachu manželství Trávníčka se Stašovou: Kdo byl pod pantoflem a kdo koho opustil? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pravda o krachu manželství Trávníčka se Stašovou: Kdo byl pod pantoflem a kdo koho opustil?

Simona Stašová a Pavel Trávníček byli manželé pět let.
Simona Stašová a Pavel Trávníček byli manželé pět let. (Dana Kolářová, Aha! - Martin Pekárek)

Herec Pavel Trávníček (64) byl ženatý celkem třikrát. A pokaždé to dopadlo špatně. Poprvé si nicméně stoupl před oltář s hereckou kolegyní Simonou Stašovou (59). Vydrželi spolu jen pět let…

Zatímco Simona Stašová se zpravidla o manželství s »princem« Pavlem moc bavit nechce a jen naznačuje, že to byla lidově řečeno slušná Itálie, Trávníček se teď překvapivě pustil do poměrně podrobného rozboru důvodů, proč se vztah rozpadl.

„Bylo to takové herecké manželství a je pravda, že cesta Simony byla jiná, než ta moje. Dlouho ji znalo jen málo lidí a své období zažívá až dnes,“ prozrazuje v rozhovoru pro Sedmičku Trávníček, podle kterého byl mezi ním a jeho tehdejší ženou zásadní rozdíl. On byl na vrcholu slávy, kterou mu přinesla role prince v Popelce, a Simona v té době ještě nesklízela takové ovace jako dnes. „U mě to bylo obráceně, začal jsem velice zprudka a pak jsem s tím žil celá léta,“ říká Pavel.

Trávníček také naznačil, že důvodem, proč manželství zkrachovalo, bylo nejspíš i to, že jeden z nich (zřejmě on) byl zkrátka trochu dominantnější. „Vždycky se jeden z té dvojice stane takovým malinko dominantním a začne tomu druhému řídit život, co by měl hrát, co by neměl brát a tak. To je velká chyba,“ tvrdí věčný princ Pavel. „Každý má ale svou cestu a nemá cenu mu ji brát. A Simona šla svou cestou,“ uzavírá herec.

Když se však dnes Trávníček se Stašovou potkají, prý se oba začnou smát. Ne však ve zlém. Vše si dávno vyříkali a dnes se shodují, že těch pět let, které spolu byli, byl nakonec docela slušný výkon.



Přečtěte si
znalec
28. 10. 2020 • 17:30

je viceméně známo, že Bohdalka dcerunce toho prince koupila za velké peníze, ovšem tehdy ještě nebyl tak opelichaný ani nabarvený........

dandova
27. 1. 2015 • 15:32

Malinkatej ješita, co bral do pelechu všechno. Toho prince si užil.

soorry
2. 1. 2015 • 15:26

Oba mají s jinými partnery po 2 synech.

soorry
2. 1. 2015 • 15:26

starou belu, byl slavnější a pěknější než ona, RB od ní odešel, tak vyhnala i jeho.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.