Kateřina Brožová: Co na ni práskl exmilenec Kovarčík? V kuchyni je lepší než v sexu?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kateřina Brožová: Co na ni práskl exmilenec Kovarčík? V kuchyni je lepší než v sexu?!

Peter Kovarčík s Kateřinou Brožovou
Peter Kovarčík s Kateřinou Brožovou (Aha! – Martin Hykl)

Poslední hostina toho týdne přivede diváky pořadu VIP Prostřeno! na statek s jezírkem plným pstruhů, kde se s noblesou sobě vlastní ujme vařečky Kateřina Brožová (44). Umí se ale vůbec blonďatá herečka se vzhledem panenky Barbie v kuchyni orientovat? To exkluzivně redakci Aha! prozradil hereččin bývalý milenec, podnikatel Peter Kovarčík (54)!

„Je skvělá kuchařka, úplně úžasná. Nejvíce jsem se vždy těšil na masíčko,“ nešetří Kovarčík chválou na bývalou přítelkyni a přidává, že Brožová nejen výtečně vaří. „Peče úžasné buchty,“  rozplývá se bohatý podnikatel, který byl s Kateřinou, co se jejího kuchařského talentu týče, nadmíru spokojený. K intimním záležitostem se vyjadřovat nechtěl. Že by byla Kateřina u plotny lepší než v posteli?

Kuchařským uměním se chce Kateřina blýsknout i před svými televizními rivaly, pro které si připraví sedmichodové menu z těch nejlepších surovin!  Chybět nebude pravý kaviár, parmská šunka a šampaňské, to vše té nejlepší kvality. „Menu vypadá bohatě, ale není sestavené úplně s rozvahou,“ ohodnotí chystané pokrmy Markéta Hrubešová, která se však těší na rybu a také se jí dočká.

Vášnivá rybářka Kateřina ji podává jako hlavní chod a »rybí« bude i zábava, která sestává z krmení pstruhů. Tu si nejvíce užije soutěživá Markéta, která Brožovou neustále »poučuje«: „Kdyby se foie gras dnes podávala v Hollywoodu, neuspěla by, tam je tato lahůdka už pasé,“ vysvětluje.

Kuřecí vývar ocení »polévkový« Pavel Trávníček, který je rád za svého »parťáka« Alexandra Hemalu. „Byl bezvadný barman,“ chválí zdvořilého a zábavného Hemalu Pavel. Buchty ale jako dezert Kateřina nepřipraví. Pro své hosty upeče štrúdl, už druhý v tomto týdnu.

Jak dopadne poslední večer a kdo pojede na romatickou dovolenou u moře, uvidíte už dnes večer na Prima family!



Přečtěte si
hillaarkaa
3. 8. 2012 • 19:53

To máš pravdu,dokonce narozdíl od tebe se myje a nesmrdí,neobtěžuje okolí rybinou a spařeninou

elis3
3. 8. 2012 • 11:58

to je fakt, Kateřina se chová jako dáma za všech okolností, je příjemná a milá

hanaafricana
3. 8. 2012 • 09:00

Bylo vidno, že Hrubešová má něco pochytaného od profi kuchařů, ale brala to jako olympiádu. Nejpříjemněji však bylo zřejmě u obou mužů, kteří to brali trochu s nadhledem.

hillaarkaa
3. 8. 2012 • 05:03

oprava:švih

hillaarkaa
3. 8. 2012 • 05:03

Při sexu s rozklepaným,prostatickým gerontem nelze očekávat ani žádný švoh při akci Kačí zřejmě praktikovala sex typu:dělej hodně rychle,ať už to mám za sebou Za pomocí alkoholového oblouznění.Takový kachní žaludek nemám ani já

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.