Hrubešová radí Brožové: Sádlo se má mazat na prsa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hrubešová radí Brožové: Sádlo se má mazat na prsa

VIP Prostřeno ozdobily Markéta Hrubešová a Kateřina Brožová
VIP Prostřeno ozdobily Markéta Hrubešová a Kateřina Brožová (TV Prima)

VIP Prostřeno se přesunulo k Alexandru Hemalovi, jehož menu vzbuzovalo u Kateřiny Brožové a Markéty Hrubešové podezření. Jídlo totiž servíroval v restauraci…

Na tom by nebylo nic špatného, protože profesionální kuchyni při vaření využila i Markéta Hrubešová. Ta se ovšem obešla bez personálu, což se o Hemalovi říct nedalo. „Vařím špatně, ale vařím rád,“ řekl hostitel zkraje večera, který nedopadl podle jeho představ.

Natáčení se totiž mělo odehrávat na terase s překrásným výhledem, ale počasí jeho plány překazilo. Maso určené k grilování tak muselo do trouby a večer se odehrál v improvizačním duchu.

Po salátu s chřestem a krevetami nastala chvíle pro hříbkový krém, který Hemala připravil jako polotovar. „Pokud se člověk ocitne v restauraci, tak se dá předpokládat, že tam nebyl úplně sám,“ prokoukla jej Kateřina Brožová.

Ta se během deštivého večera rozpovídala o pečení kachny, kterou připravuje na dietní způsob a odebírá z ní sádlo. Co s ním pak děla? „To si pak mažeš na prsa, že? Dělá se to na průdušky,“ radila zdatná kuchařka Hrubešová.

Jak se Alexandr Hemala vžije do role hostitele? Sledujte VIP Prostřeno na Primě!

Chcete být v obraze, co se děje v show Prostřeno!? Nebo jste nějaký z dílů nestihli? Všechny články najdete přehledně na: http://www.ahaonline.cz/prostreno



Přečtěte si
Jaroslav Vašíček
19. 1. 2024 • 14:02

Ty dvě,to jsou ale krávy. Skutečným kravám se omlouvám.

hillaarkaa
2. 8. 2012 • 18:39

Hergot,tebe to ale vařečko vzalo kdybys na tyhle přiblb.lé pořady nečuměla,mohla sis ušetřit psychiku Tak jdi vařit svou kejdu co v ní stojí lžíce a jíte jí týden a nepindej

alexa-lexa
2. 8. 2012 • 13:00

taky bych jí to přála,sice ji zas až tak nemusím,ale co předvádí ta křivozubá Hrubeška,to je děs!! Každému strká svojí knížku a jen u každého jídla remcá!!To se jí to vařilo za draho,když nemusela platit ani korunu a ještě jí za ty její nemístný kecy zaplatili!!Včera u toho Hemaly to zas byla hláška,prej nebylo to pintlich,jak by mělo být!!Ty náno jedna,kdyby si neměla při moderování všechno naučený jak z knihy,nevěděla bys nic,dělá ze sebe znalkyni a přitom ani nevařila ve vlastní kuchyni!! Jsem zvědavá co zas bud vytýkat u Brožoví,slepice jedna,ať si dá srovnat zuby a rači mlčí!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.