Hrubešová radí Brožové: Sádlo se má mazat na prsa
VIP Prostřeno se přesunulo k Alexandru Hemalovi, jehož menu vzbuzovalo u Kateřiny Brožové a Markéty Hrubešové podezření. Jídlo totiž servíroval v restauraci…
Na tom by nebylo nic špatného, protože profesionální kuchyni při vaření využila i Markéta Hrubešová. Ta se ovšem obešla bez personálu, což se o Hemalovi říct nedalo. „Vařím špatně, ale vařím rád,“ řekl hostitel zkraje večera, který nedopadl podle jeho představ.
Natáčení se totiž mělo odehrávat na terase s překrásným výhledem, ale počasí jeho plány překazilo. Maso určené k grilování tak muselo do trouby a večer se odehrál v improvizačním duchu.
Po salátu s chřestem a krevetami nastala chvíle pro hříbkový krém, který Hemala připravil jako polotovar. „Pokud se člověk ocitne v restauraci, tak se dá předpokládat, že tam nebyl úplně sám,“ prokoukla jej Kateřina Brožová.
Ta se během deštivého večera rozpovídala o pečení kachny, kterou připravuje na dietní způsob a odebírá z ní sádlo. Co s ním pak děla? „To si pak mažeš na prsa, že? Dělá se to na průdušky,“ radila zdatná kuchařka Hrubešová.
Jak se Alexandr Hemala vžije do role hostitele? Sledujte VIP Prostřeno na Primě!