Kateřina Brožová: Už nebudu hrát potvoru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Kateřina Brožová: Už nebudu hrát potvoru!

Kateřina Brožová nestárne
Kateřina Brožová nestárne (Martin Buček (Hranaři))

Herečka Kateřina Brožová (44) zpestří od září seriál Cesty domů, v němž si zahraje Helenu. Tentokrát si nezahraje žádnou potvoru...

„S postavou Heleny se teprve seznamuju. Zatím o ní vím, že není potvora, ale hodný a vlídný člověk, který se snaží pomáhat druhým. Do děje zasáhne poměrně dramaticky a to hned od prvních dílů,“ řekla Brožová o svém nástupu do Cest Domů magazínu Aha+TV.

Jejím seriálovým partnerem bude Petr Štěpánek, s nímž si už zahrála v muzikálu Noc na Karlštejně, kde ztvárnili Karla IV. a Elišku Pomořanskou. Přestože se Brožová na obrazovce objeví až v září, má za sebou už měsíc a půl natáčení.

„Všechna setkání byla velice příjemná. Nejen s Petrem, ale i s dalšími kolegy,“ dodala Brožová, již teď čeká měsíc volna. Toto období by ráda využila pro dovolenou s dcerou Kačenkou. Letos se nechystá na žádnou exotickou dovolenou, ale budou objevovat krásy Česka. V létě je tak čeká rybaření, sjíždění řeky i projížďky na koni.





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.