Vendula Svobodová přijde o střechu nad hlavou! Auš prodává tenhle barák | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vendula Svobodová přijde o střechu nad hlavou! Auš prodává tenhle barák

Vendula Svobodová přijde o dům. Patrik Auš ho prodává.
Vendula Svobodová přijde o dům. Patrik Auš ho prodává. (Marek Pátek)

V pondělí ráno se v nabídce realitních agentur objevila vila za téměř sedm milionů korun. Dosavadní obyvatelé této luxusní nemovitosti? Vendula Svobodová (40) s manželem Patrikem Aušem (33) a synem Jakubem (7). Ano, jejich bydliště v Říčanech je na prodej. Může to znamenat třeba to, že se manželé před rozvodem začali zbavovat majetku. Ví ale vůbec Vendula, že jí Patrik prodává střechu nad hlavou?

Realitní společnost nabízí pěkně řešený domek v Říčanech z roku 2007 plný nadstandardního vybavení. Jde o opravdu luxusní baráček, vždyť o zařizování interiéru se starala sama Vendula, která tam se synem Jakubem ještě před nedávnem žila. Manželské neshody však zapříčinily, že se od manžela odstěhovala. V tuto chvíli se ji ale Patrik snaží »připravit« o střechu nad hlavou.

„Už máme několik zájemců, kteří o dům mají evidentní zájem. Sám majitel však na prodej nijak nespěchá,“ řekla Aha! makléřka Drahomíra Pazderová.

Jestli si dům brzy najde kupce, nebude se mít Vendula ani její prvňáček Kuba kam vrátit. Stále ještě vdaná ředitelka nadačního fondu pro děti bude muset trošku popohnat dělníky pracující na jejím novém domě. Ten ostatně stojí nedaleko toho, který je k prodeji. Vila, již nabízejí realitní kanceláře, patří jen Patrikovi.

Ani po svatbě tedy Svobodová nemá právo na půlku vilky a zřejmě ani na polovinu z částky 6 649 000 korun, kterou Auš za dům požaduje. Ani jeden z manželů se včera k celé věci nevyjádřil.

Text inzerátu

Dominantou vnitřního prostoru je světlý obývací pokoj s možností východu francouzským oknem na udržovanou zahradu s posezením v krásném altánku.

Vstupní část domu tvoří chodba se skříněmi. Dále se zde nachází samostatné WC a technická místnost s přípravou na pračku a kombinovaným kotlem. V této místnosti se nachází masážní sprchový kout s barevnou hudbou.

V prvním patře je prostorná světlá ložnice s výhledem do zahrady. Dále je zde další ložnice, která je využívána jako šatna, a prostorný dětský pokoj. Koupelna s masážní rohovou vanou a toaletou se dvěma umyvadly.

Na jídelní část v obývacím pokoji navazuje kuchyň s kuchyňskou linkou vybavenou moderními spotřebiči.



Přečtěte si
mandat
3. 8. 2012 • 07:26

Presne tak. A je divne, ze uz nejsou spolu,ale ona tam porad sedi.

mandat
3. 8. 2012 • 07:25

Vendula je lakoma. Sama nikomu nic nesponzuruje. Jen kasiruje prachy z nadace.Doufam, ze se ji to vsechno vrati.

mandat
3. 8. 2012 • 07:23

Presne tak. To si predem naplanovala.

mandat
3. 8. 2012 • 07:23

Presne tak. Ono se take rika, ze to sebevrazda nebyla.

mandat
3. 8. 2012 • 07:22

Mela uz davno vypadnout, kdyz ji to nepatri a je v rozvodu. Mozna, ze tohle je jediny zpusob, jak ji dostat z baraku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.