VIP PROSTŘENO: Trávníček má mladou milenku za levnou pracovní sílu! + VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

VIP PROSTŘENO: Trávníček má mladou milenku za levnou pracovní sílu! + VIDEO

Pavel Trávníček se svou levnou pracovní sílou Monikou
Pavel Trávníček se svou levnou pracovní sílou Monikou (TV Prima)

Své kuchařské nadání ve VIP Prostřenu prokázal i herec Pavel Trávníček (61), jemuž v kuchyni vydatně pomáhala o 35 let mladší přítelkyně Monika. Bylo to fér vůči soutěžícím?

Pavel se v kuchyni příliš nepředřel a více toho namluvil, než navařil. Naštěstí měl při ruce mladou milenku, která má v jeho domácnosti specifickou roli. „Je to moje levná pracovní síla,“ řekl o Monice. Ta se svého poslání ráda ujala.

Na soutěžním menu měla velký podíl a dezert dokonce musela připravit sama. Pavel Trávníček rád ochutnával, ale když došlo na krájení cibule, dal od vaření ruce pryč: „Mám pauzu, protože tyhle práce dělají pomocné síly."

Brožová, Hrubešová i Hemala byli okouzleni pestrou nabídkou pokrmů a začalo jim vrtat hlavou, jak to všechno mohl jejich konkurent stihnout. „Ne, že bych tě chtěla nějak podceňovat, ale to jsi přece všechno nemohl zvládnout sám,“ spustila Brožová a Trávníček se pod nátlakem ke své levné pracovní síle přiznal.

Tím ale naštval Markétu Hrubešovou, která vaření zvládla sama. Mrzelo ji, že se svou pomocnicí nepochlubil už na začátku.

Kolik bodů získá Pavel Trávníček za kachní paštiku, cibulačku, vepřovou panenku a štrúdl? Sledujte VIP Prostřeno na Primě!



Video se připravuje ...

Chcete být v obraze, co se děje v show Prostřeno!? Nebo jste nějaký z dílů nestihli? Všechny články najdete přehledně na: http://www.ahaonline.cz/prostreno



Autor:  cam

Přečtěte si
svatadala
3. 8. 2012 • 11:38

wskoč do rakve a nekecej, blb-ečku

svatadala
3. 8. 2012 • 11:36

asi jám to tak vyhovuje, proč by s ním mladice jinak byla. Nevěřím, že jsou všechny holky, co si nabrhnou někoho známého, zlatokopky a dělaly by někomu otroka. Prin - neprinc, dneska je to starší, obtloustlý herec a ani barák to nenahradí. Je stle simpatický a ženským se líbí, tak co řešíte

jity
1. 8. 2012 • 10:05

No pro mladé už šedesátníci jsou lidé, kteří by se měli učit skákat do rakve. Neuvědomují si, že i oni se dočkají a budou rádi, když se ve zdraví dožijí. Dnes je těmito lidmi pohrdáno a jsou propuštěni z práce. Vidím to kolem sebe a také slyším. Nezlobte se, ale 35 let více je pro tuto dámu opravdu už pán s vyšším věkem. Jen kdyby byl občejní jouda z Horní Dolní, ty by o něj ani nezakopla.

defakto
1. 8. 2012 • 09:31

proč bylo slovo "ko-*** " vytečkováno !

defakto
1. 8. 2012 • 09:26

starého vypelichanného a přibarveného ko*** ! Moc se snažil i se svou přítelkyní, jeho menu bylo náročné a jistě dobré. Ale raději měl vařit sám takové menu na které by stačil , anebo měl hned přiznat , že nevařil sám ! Bylo by to fér vůči ostatním soutěžícím !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.