Trávníček utřel nos! Proč nebyl vpuštěn na VIP rozloučení s Popelkou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Trávníček utřel nos! Proč nebyl vpuštěn na VIP rozloučení s Popelkou

Pavel Trávníček na pohřbu Libuše Šafránkové
Pavel Trávníček na pohřbu Libuše Šafránkové (herminapress.cz)

Přestože si mnozí budou herce a věčného prince Pavla Trávníčka (70) navždy spojovat s Libuškou Šafránkovou (†68), ona o status české princezny nestála. A možná proto po velkém úspěchu jejich společných pohádek již nechtěla být se slavnými rolemi tolik spojovaná. Tento postoj se ale také odrazil i na jejich reálném vztahu.

Pro Libušku to byly zkrátka role, na které člověk rád zavzpomíná a nese si je v srdci po celý život. Těžit z nich i nadále ale nechtěla. I proto se nezúčastňovala akcí spojených s veleúspěšnou pohádkou Václava Vorlíčka (†88), což jí údajně vyčítal i samotný režisér.

Stejná příčina stála i za ochlazením vztahů mezi ní a Pavlem Trávníčkem, který si naopak Popelku rád připomíná. O to víc ho mrzel Libuščin postoj k celé situaci. „Je mi líto, že je vůči pohádce tak odtažitá. Čehokoliv, co je s ní spojováno, se Libuška nezúčastňuje. Nevím, jestli jí vadí, že je spojována s jednou rolí, ale takový už je úděl herců. Myslím, že je to škoda,“ prohlásil dříve Trávníček, jak uvedl web Expres.cz.

Že oblíbené pohádky představovaly pro herečku spíše pracovní závazek, dokazuje i fakt, že se svým pohádkovým partnerem přestala být v kontaktu. Když minulý rok slavil Pavel Trávníček sedmdesáté narozeniny, neozvala se. „Nejsme v kontaktu. Naše cesty se rozešly,“  dodal smutně Trávníček.

Herec dokonce nebyl mezi nejbližšími 200 hosty, kteří se mohli zúčastnit zádušní mše za Libušku Šafránkovou. Přesto na posledním rozloučení nechyběl, a ačkoli nepronesl smuteční řeč, své Popelce přesto řekl poslední sbohem.



Přečtěte si
hanecek
27. 8. 2021 • 08:08

Ten stařeček Trávníček s tou obarvenou hlavou a prořídlými vlasy. vypadá jak ***

-bello-
29. 6. 2021 • 23:21

Kde hrál Abrhám, tam dostala roli i ona.Ne, že nemohli být bez sebe! Byl to kšeft.
Podobné to má Zlata Adamovská, která naopak táhne za sebou princátko Petra Štěpánka, který je celkem ( na divadle ) mizerný herec.

stekavka
29. 6. 2021 • 16:03

Nevážila si role,která ji vlastně proslavila.Zase taková hvězda to nebyla,byly a jsou i lepší herečky

mord
29. 6. 2021 • 13:44

Mrazive

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.