Trávníček (70) po manželské krizi: S Monikou vedl syna do školky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Trávníček (70) po manželské krizi: S Monikou vedl syna do školky!

Nadšení z nového prostředí syn před Pavlem a Monikou neskrýval.
Nadšení z nového prostředí syn před Pavlem a Monikou neskrýval. (Foto Instagram, archiv P. Trávníčka, ara)

Také princ z Popelky Pavel Trávníček (70) měl včera slavnostní den! Společně s manželkou Monikou (36) vedl poprvé do školky svého syna Maxmiliánka (4). Po dlouhé době se tak Trávníčkovi ukázali pohromadě na veřejnosti.

Maxíka rodiče oblékli do kostkované košile, zelenkavých kalhot a vzhledem k chladnému ráno také do žluté bundy. A dle jeho úsměvu se do školky těšil. „Hlavně na kamarády, je hodně přátelský,“ prozradila pyšná maminka s úsměvem na tváři. Na jaře přitom jejich manželství prošlo krizí, kterou oba dva nejprve tajili, ale pak se přece jen na světlo světa dostala. Pavel totiž špatně nesl, že je Monika často do noci pryč a on býval se synem doma sám.

Pavel Trávníček: Ve StarDance budu rarita!

Video se připravuje ...

„Pavel špatně snáší, že mám novou práci. Ale musí to pochopit,“ objasňovala tehdy Monika své aktivity pro houslistu Jaroslava Svěceného (60). To, že by s ním udržovala intimní vztah, vždy odmítala! Sám Pavel je teď také velmi vytížený, protože aktuálně trénuje na letošní StarDance, a tak je od nevidím do nevidím ve zkušebně se svojí tanečnicí Veronikou Lálovou (29). Trávníčkovi však nebyli jediní, kdo doprovodil svou ratolest do školky nebo do školy...

Roman Vojtek (49), herec
Stejně jako ségra

Další dítko školou povinné má doma také oblíbený herec. „Benedikt bude chodit do stejné školy jako Edita, ta je v šesté třídě,“ prozradil Aha! Roman na adresu syna (6) a dcery (11) z prvního manželství. „Byl samozřejmě trošku nervózní, ale když jsem s ním teď mluvil, tak už se moc těší na zítřek,“ dodal Vojtek, jenž má s druhou manželkou, herečkou Petrou (34), ještě devítiměsíčního syna Nathaniela.

Lucie Křížková (37), moderátorka
Chyběl tatínek

Už potřetí doprovodila Miss ČR 2003 společně s dcerou Lolou (4) syna Davídka (9) před školní brány. Poprvé to ale bylo bez táty, jachtaře Davida Křížka (49), jenž si odpykává 3,5letý trest za spoluúčast na tunelování Metropolitního spořitelního družstva. „Asi jako každé dítě se netěší na ranní vstávání, takže úplně radostí neskákal, ale na co se těší nejvíc, jsou kamarádi,“ prozradila Aha! kráska.

Pravda o otcovství Gotta v nové knize! A Trávníčka nepozvali na mši za Šafránkovou

Video se připravuje ...

Michaela Ochotská (36), moderátorka
Radost z úkolů

Prvňáčka má doma také moderátorka. „Jsem šťastná, že syn dostal skvělou třídní učitelku, a doufám, se mu bude ve škole líbit,“ svěřila Aha! Ochotská s tím, že školní povinnosti zvládne Andreas (6) levou zadní. Sama kráska se prý nejvíce těší, až bude se synem dělat domácí úkoly. Bohužel tatínek, tenista Lukáš Rosol (36), u velkého dne chyběl kvůli pracovním povinnostem.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.