Libuška Šafránková (†68): Loučení v přímém přenosu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Libuška Šafránková (†68): Loučení v přímém přenosu

Libuše Šafránková
Libuše Šafránková (archiv Blesku)

Odešla dva dny po svých narozeninách 9. června. Už zítra se lidé mohou se zesnulou herečkou Libuší Šafránkovou (†68) rozloučit v kostele svaté Anežky České na pražském Spořilově.

Od 10 do 14 hodin bude možné položit květiny nebo se zapsat do kondolenční knihy. Od 16 hodin začne mše pro rodinu a nejbližší přátele, zájemci ji budou moci sledovat na velkoplošných obrazovkách před kostelem. Mši z místa, kam herečka třicet let jako věřící pravidelně chodila, bude také živě přenášet Česká televize. Oblíbená filmová Popelka spočine na rodné Moravě.

Tři oříšky pro Popelku – kuriozity z natáčení nejslavnější české pohádky

Video se připravuje ...

Zádušní mše a uložení do země se bude konat v rodinném kruhu ve Šlapanicích u Brna 2. července. Syn Šafránkové Josef Abrhám mladší (44) poděkoval za vyjádření účasti. „Od nenadálého odchodu maminky přichází mnoho soustrastných zpráv a dopisů. Není v našich silách odpovědět každému zvlášť, proto touto cestou za všechny děkujeme,“ uvedl.

Zemřela Libuše Šafránková: Jaký byl její životní příběh?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.