Hvězda StarDance Veronika Khek Kubařová: Znovu to roztančí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Hvězda StarDance Veronika Khek Kubařová: Znovu to roztančí!

Veronika si zatančila s kolegou Lukášem Příkazkým.
Veronika si zatančila s kolegou Lukášem Příkazkým. (Foto Aha! – David Kundrát, FTV Prima)

Sedly si už v soutěži StarDance, již v roce 2019 vyhrála a kterou Tereza Kostková (45) moderovala. Nyní se Veronika Khek Kubařová (34) sešla s Terezou v seriálu Primy Hvězdy nad hlavou. A taky si znovu před kamerou zatančila.

Právě Kostková je hlavní postavou novinky, coby venkovská veteřinářka Lucie zachraňuje nejen zvířata, ale i lidské osudy. „Jsme v pravidelném kontaktu,“ prozradila Kubařová. „Ona je tak inspirativní. Jako žena zvládá spoustu věcí, je neustále pozitivní, dokáže přijímat kritiku, dokáže reagovat na změny v natáčecím plánu,“ obdivuje kolegyni Veronika. Diváci se s ní již na podzim seznámí jako s učitelkou Pavlínou.

Veronika Khek Kubařová o plánech na dítě i o svém vlastním dětství: Dnes v 7 pádech

Video se připravuje ...

Ta tvoří s Lucií v 16dílném seriálu nerozlučnou dvojku, která nejde pro dobrou radu a legraci daleko. Pro Kubařovou bylo dobré, že měla pro postavu kantorky předlohu v rodině. Maminka je učitelka. „Kdybych nebyla přijatá na konzervatoř, tak jsem měla variantu, že bych šla na pedagogickou fakultu. Zvolila bych zaměření na dramatickou výchovu, byla to taková alternativa mého povolání,“ přiznala Veronika. Naštěstí ji ale vzali.

Rozzářená Kostková přiznala, jak si v karanténě užívala: Cítila jsem se víc ženou!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.