Plodné období vítězky StarDance Kubařové: PRIORITY jsou jasné! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Plodné období vítězky StarDance Kubařové: PRIORITY jsou jasné!

Veronika Khek Kubařová ve filmu Můj vysvlečený deník (2012)
Veronika Khek Kubařová ve filmu Můj vysvlečený deník (2012) (reprofoto ČT, Česká televize, Jan Jedlička, archiv)

I když to tak zatím nevypadá, herečka a vítězka poslední řady StarDance Veronika Khek Kubařová (33) je v jednom kole a odbíhá z natáčení na natáčení! Kde ji tedy letos nebo příští rok uvidíme?

Do povědomí lidí se dostala již před více než deseti lety díky rolím ve filmech Ženy v pokušení, Rafťáci či Můj vysvlečený deník. Dříve tyto role od sebe dělilo několik let, dnes aby se rychle zorientovala, na jakém natáčení se vlastně nachází! Ačkoli současná situace není pro herce vůbec přívětivá, Kubařové se daří.

Objeví se ve filmech Vyšehrad, Přání Ježíškovi, Tereza, jedině Tereza či v pohádce Tajemství staré bambitky 2. Krom filmů se také ukáže v seriálu Hvězdy nad hlavou. To je na jednoho člověka poměrně dost práce! Herečka, která byla hostem talk show 7 pádů Honzy Dědka, se ale rozhodla vyvést lidi z omylu. „V některých těch projektech mám jen malou roli, která tam jen nějak projde. Takže to vypadá jako permanentní nasazení, ale není to tak," vysvětlila webu Super.cz Veronika.

Slzy a strach! Kráska ze Specialistů Kubařová přiznala obavy z poroty StarDance

Video se připravuje ...

Dříve se věnovala především divadlu, kvůli němuž některé filmové role odmítala. Vzhledem k současné situaci je tak zcela pochopitelné, že se priority změnily. Jak herečka přiznala, diváci ji začali více registrovat až s poslední řadou taneční soutěže StarDance, jíž se stala vítězkou.

Dalším důvodem její pracovní vytíženosti může být i fakt, že je momentálně spousta hereček v jejím věku v očekávání, kdežto Kubařová zatím stále volí práci. Jak to tedy vidí s těhotenstvím do budoucna? "Časem určitě. Nehrotím to, že bych dávala kariéře přednost před dítětem, ale ani to, kdy má to miminko přijít," dodala na závěr herečka.

Barbora Poláková přiznala útěk z Prahy! Kde s dětmi našla azyl?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.