Nemocný Český lev: Kopta jako kůl v plotě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nemocný Český lev: Kopta jako kůl v plotě!

Václav Kopta moderoval před prázdným sálem.
Václav Kopta moderoval před prázdným sálem. (Český lev)

Velmi smutně působilo jindy pompézní předávání Českých lvů! Covid-19 dal včera stopku divákům v sále Rudolfina i některým přímo nominovaným. A Václav Kopta (55) jako moderátor večera musel odehrát zatím nejtěžší roli v životě.

„Samozřejmě že se bojím, přistupuji k tomuto večeru s velkou pokorou a bude velmi těžké moderovat bez diváků,“ řekl ještě před začátkem přímého přenosu, který skončil po uzávěrce tohoto vydání. V prázdném sále působil jako kůl v plotě. Povinné testování před Rudolfinem dalo stopku některým účinkujícím nebo členům štábů.

Mezistátní opatření pak zadržela v Polsku nominovanou režisérku filmu Šarlatán Agnieszku Hollandovou (72). „S ohledem na opatření není její cesta na vyhlášení cen Český lev možná. Do poslední chvíle jsme se to všichni spolu s Agnieszkou snažili řešit, bohužel to nevyšlo,“ řekla Nedělnímu Aha! mluvčí Českých lvů Silvie Marková.



Přečtěte si
mbmb
7. 3. 2021 • 16:40

Ano tohle je plýtvání ,ewwa to vystihla

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.