Herec Václav Kopta (55): Brutální útok kvůli covidu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Herec Václav Kopta (55): Brutální útok kvůli covidu!

Václav Kopta
Václav Kopta (instagram, archiv)

Můžeš si za to sám! Kdybys nebyl tlustej, nechytneš covid... I těmto reakcím musí v poslední době čelit Václav Kopta (55). Skolilo ho to pomalu víc než covid-19! Přestože už je herec, muzikant a moderátor Peče celá země prakticky fit, nechce vycházet ven.

Reakce některých spoluobčanů jím opravdu nemile otřásla. „Neměl jsem to dělat, to už teď vím. V těch horečkách jsem měl ale pocit, že to udělat musím,“ svěřil deníku Aha! Kopta.

Vzkaz hlupákům

Přitom neudělal nic jiného, než popsal své příznaky nemoci s tím, že všem přeje, aby se jim koronavirus vyhnul. „Všem, kteří tvrdí, že covid-19 je virtuální manipulace sloužící mocným tohoto světa k jeho ovládnutí, vzkazuji jediné. Jste hlupáci a modlete se, aby se tenhle sekáč nepodíval také na vás! Všem ostatním přeji hodně zdraví a optimismu,“ napsal na sociální síti. „Takže mi jako nic není? Ty propocené noci, ranní zimnice, to je vlastně jenom takový Matrix? Kdybych neměl už desátý den horečku 39, tak se tomu zasměju,“ komentoval Kopta. A to bylo všechno.

Moderátor Kopta po Českém lvu: Proč jsem začal abstinovat?

Video se připravuje ...

V němém úžasu

A stalo se, co nečekal ani ve snu. Dostal na stovky zlých reakcí typu: „Nedělej, že umíráš! Můžeš si za to sám! Kdybys nebyl tlustej, nechytneš covid...“ Po jejich přečtení zůstal Kopta v němém úžasu. „Úplně mě to ochromilo,“ prozradil. Není divu, že chce být teď nějaký čas v ústraní. „Raději ani nevycházím z domu,“ dodal.

Kamarád Lichtenberg: Je to hnus!

„Vašek není žádný bolestínek A rozhodně nic takového nepsal, že by se litoval nebo aby na sebe upozornil. Je to hnus! To on nemá skutečně zapotřebí,“ reaguje na drsné útoky na svého kamaráda muzikálový producent Oldřich Lichtenberg (56). „Je to hodný a bezelstný chlap, kterému nejsou ostatní lhostejní. A já se k němu přidávám – lidi, dejte na sebe pozor! Covid není žádná sranda, je to nebezpečný parchant,“ dodává.

Kopta, Hlas nebo Hejma: Pohřeb Petara Introviče přilákal řadu hvězd

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5182409
30. 5. 2021 • 14:10

Souhlasím s Vámi, na tohle opravdu se dá říci jen jedno, že pan Kopta se z covidu vyléčil, ale ti hlupáci, co mu to psali z blbosti ne, ta je vrozená.

konvalinka34
20. 10. 2020 • 09:19

Když byl tak v špatném stavu, vysoké horečky velmi dlouho, a ještě zvládnul volat média, aby ho fotila a dával rozhovory? Je to ubohé. Mižná mu bylo špatně, ale měl být v peřinách a ne se ukazovat světu. A fotili ho, ani neměl roušku!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.