Trapas Václava Kopty z Peče celá země: FALEŠNÉ PODEZŘENÍ! SPOR PŘED DOMEM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Trapas Václava Kopty z Peče celá země: FALEŠNÉ PODEZŘENÍ! SPOR PŘED DOMEM!

Václav Kopta
Václav Kopta (Blesk:Pavel Machan, Martin Hykl - Czech News Center a.s.)

Dvakrát měř a jednou řež. To si měl moderáot soutěže Peče celá země Václav Kopta (54) raději několikrát zopakovat, než se rozhodl jednat. Ušil si totiž z ostudy kabát, když neprávem udeřil na nic netušící milovníky opeřenců.

Herec, jenž se před kamerou objevil poprvé už jako -náctiletý v komedii Sněženky a machři se v poslední době objevuje na televizních obrazovkách častěji a častěji. Dalo by se tedy očekávat, že na objektivy fotoaparátů je zvyklý a nic ho jen tak nerozhodí.

Ztracená trpělivost

Když se však se na tři dny utábořili před jeho domem muži vybavení teleobjektivy ztratil trpělivost poměrně rychle a rozhodl se jednat. „Včera jsem to už nevydržel a cestou k autu jsem si to s nimi chtěl vyříkat! Byl jsem odměřený, nesmlouvavý a strašně trapný,“ svěřil se upřímně na svém instagramu. „Na mou otázku co je předmětem jejich zájmu, tiše kývli hlavou směrem k jeřabině, na které seděla skupina ptáků,“ popisoval situaci a když ještě netušil, jak moc se ve svém úsudku spletl.

Zahanbený brkoslav

„Ukázalo se, že paparazzi jsou ve skutečnosti amatérští ornitologové, dokumentující výskyt vzácného opeřence. O mě ani o mou rodinu neměli nejmenší zájem, a asi ani nevěděli, kdo jsem…,“ přiznal sebekriticky moderátor veleúspěšného soutěžního pořadu Peče celá země a ještě s nadsázkou zahanbeně dodal: „Pták se totiž jmenuje přesně tak, jak já si teď připadám: Brkoslav!“ Snad se ze svého zážitku poučil a až bude 7. března moderovat předávání cen Český lev, na fotografy se už bude jen usmívat.

Celý článek najdete v tištěném Nedělním Aha!

Václav Kopta: Natáčení mu přivodilo zdravotní problémy!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
vemenozmojistary
16. 2. 2020 • 10:21

Vyžranej, hloupej buran.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.