Kostková kápla božskou: Takhle si udržuje postavičku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Kostková kápla božskou: Takhle si udržuje postavičku!

Tereza Kostková
Tereza Kostková (Blesk:Martin Přibyl CNC)

Tereza Kostková je krásná žena, která kromě sympatického obličeje vlastní i velmi pěknou postavu. Co pro své tělo dělá? Udržuje si postavičku sportem? Nebo drží složité diety?

„Chodíme denně na dlouhé procházky a tím myslím opravdu dlouhé. Vzhledem k tomu, že si to můžu dovolit, chodím na dvou nebo tříhodinové a některé dny třeba chodíme i čtyři hodiny. Miluju to. Strašně ráda chodím… Tím se to tělo zklidnilo a srovnalo,“ pověděla Kostková, která přidala ještě další sport.

Rozzářená Kostková přiznala, jak si v karanténě užívala: Cítila jsem se víc ženou!

Video se připravuje ...

„Díky tomu, že na Slovensku točím film, kde hraju instruktorku jógy, musela jsem ji začít cvičit každý den. Tam nejde o postavu, tu můžete mít jakoukoli, ale potřebuju vypadat na kameře důvěryhodně, ohnout tělo tam, kam se ohnout má. Musí to být uvěřitelné. Takže i tou jógou jsem si trochu přihřála polívčičku… Čím je člověk starší, tím lepší je pro tělo dělat jógu než běhat,“ vyzradila super.cz herečka a moderátorka oblíbeného pořadu StarDance.

Vdaná Tereza Kostková: Hlásí přírůstek do rodiny!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.