Kostková v slzách: Kvůli tátovi Petrovi... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kostková v slzách: Kvůli tátovi Petrovi...

Tereza Kostková s otcem Petrem Kostkou
Tereza Kostková s otcem Petrem Kostkou (Jakub Poláček)

Host jejího rozhlasového pořadu ji přiměl k slzám. Tereza Kostková (44) zpovídala v Blízkých setkáních herečku Reginu Rázlovou (73). Ta jí krásnými slovy na adresu jejího tatínka Petra Kostky (82) tak vyrazila dech, že se u mikrofonu neubránila dojetí.

Regina líčila svůj děsivý mateřský zážitek. Když bylo synu Lukášovi (46) devět let, spadl ze stromu. „Přímo před mýma očima,“ popsala situaci Regina. „Zůstal ležet bez hnutí. Později zjistili, že si při tom pádu rozdrtil tři obratle. Lékaři nevěděli, jestli bude vůbec ještě někdy chodit,“ vzpomínala na chvíle plné hrůzy Rázlová. Zranění bylo skutečně vážné, Lukášova léčba si vyžádala dva roky. Nemohl pochopitelně do školy, učili ho doma a on musel ležet na speciální matraci.

Vdaná Tereza Kostková: Hlásí přírůstek do rodiny!

Video se připravuje ...

„Byla jsem samoživitelka, chodila jsem do práce. Jednou jsem v divadle potkala Petra Kostku, tvého tatínka. Nabídl mi, že ve chvílích volna bude chodit Lukášovi číst. Aby měl kluk vedle sebe taky nějakého mužského. Nikdy mu to nezapomenu,“ řekla vděčně Rázlová. „Tatínek je nejen skvělý herec, nejlepší ve své generaci, vynikající, ale taky strašně hodný, úžasný člověk,“ dodala herečka s povděkem. Tereze při chvále jejího milovaného táty vstoupily slzy do očí.

Rozhovor s Reginou Rázlovou na téma Nevinné lži:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
23. 9. 2020 • 01:03

Redakce AHA!!!!
Nejsem voják, ale i já poznám kobercový nálet :

Uivatel_5470848

LEÉXI.ŇET

-bello-
22. 9. 2020 • 12:00

Pustila jsem si video Kostkové rozhovor s Terezou Brodskou.
Nevím kdo, proč dal Kostkové šanci na takové pořady.Jako uvaděčka tanců dobrá, jako člověk, dělající rozhovory s VIP ( nevím, jak trefně tuto šoubýz " funkci " nazvat ) je Kostková úplně tupá.Otázky nanicovaté a navíc její hlas na rozhovory nemá, není příjemný .
Slzy do očí by Kostkové mělo vhánět dnes a denně rozhodnutí vzít si naprosto blbého slovenského, v Praze usadivšího se Nvoty!
V Praze útočí svými kravinami na intelektuální snoby, kdy na Slovensku nepochodil. Pravda- tam už intelektuálové nejsou, soudě podle volby puty Čaputy, Matoviče a spol.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.