Machři bez sněženek! Duchoslav, Čenský a spol. řádili v Alpách | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Machři bez sněženek! Duchoslav, Čenský a spol. řádili v Alpách

Všichni účastníci zájezdu i s organizátorem akce. (zleva) Petr Kopal, Pavel Nečas, David Suchařípa, Jan Antonín Duchoslav, Jan Čenský
Všichni účastníci zájezdu i s organizátorem akce. (zleva) Petr Kopal, Pavel Nečas, David Suchařípa, Jan Antonín Duchoslav, Jan Čenský (Foto archiv CKPC & Nev-Dama)

Cabadaj, Mácha, Převrátil! Známé trio z filmu Sněženky a machři bylo lehce pozměněno, ale hlavní hrdina Jan Antonín Duchoslav (55) alias Viki Cabadaj zůstal a spolu s Janem Čenským (59), Davidem Suchařípou (55) a Pavlem Nečasem (54) zahájili zimní sezonu na rakouském ledovci Mölltal.

Všichni jsou nadšení lyžaři, takže byli rádi, že stihli první jízdy na prašanu, než se v horských střediscích přijala bezpečnostní opatření kvůli šíření koronaviru. Na zasněžené vrcholy Alp nejezdí Duchoslav jen řádit na kopcích, ale chválí si i horské klima, kde vždy načerpá čerstvé síly. „Přínos hor je jednoznačný. Zdravý pohyb na čerstvém vzduchu a pro milovníky hor a zimních sportů úžasný zážitek. Koukat na vrcholky a svištět dolů svahem je pro lyžaře terapie,“ konstatoval filmový Viki.

Ordinace v růžové zahradě 2 uvádí vzácného hosta: Do seriálu vtrhne oblíbená Lucie Borhyová!

Video se připravuje ...

Sen mnoha lyžařů a snowboardistů má také Suchařípa. Doufá, že si brzy zaletí do amerického Colorada a vyzkouší věhlasné svahy v Aspenu. „Když to jde, tak bývám na horách celou zimu. Loňskou sezonu jsem byl šedesát dní na horách. Pro mě je to nejlepší dovolená. Atmosféra a majestátnost zasněžených vrcholků je pro mě nejvíc,“ svěřil se herec.

Nalomená fyzička

Po vážném jarním úrazu na kole, kdy se dával hodně dlouho dohromady a nesměl kvůli porušené stabilitě vnitřního ucha sportovat, se Jan Čenský na hory těšil. Dostihla ho ale dlouhá rekonvalescence a nemožnost většího pohybu. „Tady na ledovci zjišťuji, jak moc je znát, že jsem půl roku nic nedělal. Svaly atrofovaly a já nemám žádnou fyzičku! Tělo je prevít, zvykne si na pohodičku a zleniví,“ postěžoval si doktor Suchý ze seriálové Ordinace.

Během kremace Menzela zůstala vdova na smutek sama. A Čenský potvrdil vážná zranění

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.