Sex v Ordinaci: Holcová při milostných scénách trpěla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Sex v Ordinaci: Holcová při milostných scénách trpěla!

Jana Holcová jako záchranářka Zita.
Jana Holcová jako záchranářka Zita. (Foto TV Nova)

Na kamenické záchrance přeskakovaly jiskry už delší dobu. Teď ale vzplál oheň, který záchranáři jen tak neuhasí. Herečka Jana Holcová (44) překonala sama sebe a diváci se konečně mohou těšit na její první milostnou scénu s Radimem Fialou (48).

Obraz, který v seriálu trvá jen několik sekund, se točil hodinu. Herci při postelových hrátkách neskončí úplně nazí, a tak nemuseli zápasit s vlastním studem na place. Přesto je plná vášnivých polibků a nikdo by neuvěřil, že Janě Holcové takové natáčení není příjemné. „Nesnáším milostné scény. Neni to pro mne nic příjemného a neznám nikoho, komu to příjemné je. Chápu ale, že to ke vztahovému seriálu patří,“ svěřila se herečka Dejvického divadla.


Už od nástupu Holcové coby lékařky Zity si s ní Radim Fiala alias doktor Hanák moc nerozuměl. Když ji navíc vedení nemocnice obsadilo do funkce jeho šéfky, atmosféra v záchranářském týmu se dala doslova krájet a hádek nebylo pomálu. „Já sama se nerada do konfliktu dostávám, a když už se tak stane, většinou si až posléze uvědomím, jaké argumenty jsem měla použít,“ komentovala časté rozpory postav představitelka doktorky Zity. Ale jak už to tak bývá, mezi láskou a nenávistí je jen velmi tenká hranice. Uvidíte již dnes večer ve 20.20 na TV Nova.

Podlehne dvojnici 


Fešák Fiala je v Ordinaci již přes rok sám. Jeho velkou lásku dříve hrála Klára Cibulková (44), které je Jana Holcová jako Zita nápadně podobná. Minulý rok na jaře ale její postava při přestřelce zemřela a herečka seriál na vlastní žádost opustila.

Vždycky Ordinace! Zdeněk Godla a Lenka Termerová poprvé v

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.