Nadržení Britové na Mallorce: Sex na lavičce před klubem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nadržení Britové na Mallorce: Sex na lavičce před klubem

Na diskotéce mezi nimi zjevně přeskočila jiskra, ale na hotel už to nestíhali, tak si to rozdali na lavičce přímo před klubem!
Na diskotéce mezi nimi zjevně přeskočila jiskra, ale na hotel už to nestíhali, tak si to rozdali na lavičce přímo před klubem! (Foto ara)

To musela být ale pařba! Ve vyhlášeném letovisku Magaluf na Mallorce zrovna odbíjela sedmá hodina ranní a zatímco mnozí servírovali na stůl snídani, tahle dvojice nadržených Britů si na pláži prostřela po svém.

Na diskotéce mezi nimi zjevně přeskočila jiskra, ale na hotel už to nestíhali, tak si to rozdali na lavičce přímo před klubem! Co na tom, že kolem nich chodili lidé do práce a znechuceně sledovali, jak střídají jednu polohu za druhou. „První vlaštovky signalizují jaro, v Magalufu zase nadržení Britové signalizují léto,“ popsal deníku The Sun jeden ze svědků ranních hrátek.
Do pařmenské Mekky ostrova Mallorca míří kolem milionu turistů ročně, oblíbena je zejména u mladých Britů, Rusů či Němců.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.