Mega kritika Langmajera: Po tomhle si už ani neškrtne?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mega kritika Langmajera: Po tomhle si už ani neškrtne?!

Jiří Langmajer
Jiří Langmajer (profimedia.cz)

Nechal se slyšet, že tohle bude jeho poslední snímek podobného rázu a pak už bude usilovat jen o vážné role na úrovni. Po snímku Chlap na střídačku, kde po jeho boku hrála Ivana Chýlková, Lucie Žáčková nebo také Iva Janžurová, by se však Jiří Langmajer (53) mohl začít obávat toho, že ho už neobsadí ani v podobných paskvilech.

„Jeho ušlápnutý, až příliš trpný hrdina se prostě stane štvancem. Přesněji řečeno sexuálním štvancem, což vede k jednostrunnému sledu upachtěných postelových scén. Připomínají pornografické přebory v trapnosti typu ‚nepostavil se mi‘, kterým na bizarnosti ještě dodává kontrast spisovného květnatého jazyka. Dětinsky dráždivé výrazy ‚tvrdne mi kašpárek‘ či ‚vlhne mi mušlička‘ namísto oddechového smíchu produkují pocit divákova osobního studu za dění na plátně,“ napsala podle expres.cz o poslední roli Jiřího Langmajera uznávaná filmová kritička Mirka Spáčilová.

„S tím už je konec, budu si pečlivě vybírat,“ řekl po natočení snímku Chlap na střídačku herec. Po hraní v trapné komedii a po kritice Spáčilové by se měl nad výběrem rolí opravdu zamyslet a podle reakcí diváků by měl možná i zpytovat svědomí, že se něčemu takovému upsal.

Řekla ano! Takhle si Gondíková vzala Langmajera:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
nodogo5972@...
18. 2. 2020 • 10:07

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

duli
17. 2. 2020 • 07:19

Všichni herci byli skvělí. Komedie si na nic nehraje , nejde o " umění ". Cílem je pobavit a to dokonalé splnila. 100% a bonus navíc. Díky všem, co jí natočili. Doporučuji všem zralym lidem. Trapně mi nebylo. Trapně je mi za Mirku, která se zapomněla smát a bývala fajn.

mdada49
16. 2. 2020 • 20:37

Má, lety prověřená zkušenost je asi taková. co pochválí a vyzdvihují filmoví kritici, stojí za starou bačkoru. A naopak. Vždy se velmi pobavíme u filmů, které kritika ztrhala. Takže, co dodat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.