Kouba se žení: Svatba Langmajera a Gondíkové začala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kouba se žení: Svatba Langmajera a Gondíkové začala!

Herecký pár Adéla Gondíková a Jiří Langmajer.
Herecký pár Adéla Gondíková a Jiří Langmajer. (Bontonfilm, archiv Blesku )

Po letech společného soužití  se Jiří Langmajer (53) a Adéla Gondíková (45) rozhodli říct  »ANO«. Zatímco ještě včera herec trvdili, že je to jen vtip, dnes se V Kostelci u Křížků chystá mimořádná veselka.

Pozvánka na koncert kapely J.A.R. s názvem Kouba se žení, obletěla všechna média. „Jedinečný koncert J.A.R. s podtitulem Kouba se žení! Čeká vás skvělá show, spousta dobrého jídla, pití a zábavy. Společně konečně oženíme Koubu! Tak hurá na to,“ stojí v pozvánce na dnešní událost.

Přestože na karlovarském filmovém festivalu oblíbený herec mlžil, svatební salón, kterého je již řadu let Gondíková tváří si na sociální síti zveřejnil fotografii, jak si vybírala róbu. „Adéla Gondíková: Vybráno,“ stojí dle Super.cz u snímku.

A již od sobotního poledne  se na místo začala sjíždět skupina rodinných příslušníků obou snoubenců. Otec ženicha Jiří Langmajer starší je na místě dokonce s karavanem, kde bude nejspíš přespávat. Bratr nevěsty Dalibor Gondík dorazil již před polodnem.

Kromě rodiny je na svatbu pozvána celá řada známých osobnostní. Veselku si nenechal ujít herec Marcela Vašinka,  zpěvák Dan BártaMahulena Bočanová, Ivana Andrlová, Pavel Vítek, Janis Sidovský, Veronika Arichteva, Jan Dolanský, Lenka Vlasáková, Jiří Strach, Martin Dejdar, Veronika JeníkováRichard Genzer či Petr Kolečko.

Adéla Gondíková: Svatba? Je to komplikované... Možná ano!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mhnzsphlb@...
8. 7. 2019 • 11:10

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.