Gondíková a Langmajer: Chránil je rváč z olympiády! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gondíková a Langmajer: Chránil je rváč z olympiády!

Adélu Gondíkovou (45) na její svatbě s Jiřím Langmajerem (53) chránil boxer Petr Horáček (45).
Adélu Gondíkovou (45) na její svatbě s Jiřím Langmajerem (53) chránil boxer Petr Horáček (45). (Foto: Bontonfilm, archiv Blesku , David Kundrát, Martin Hykl, TV Nova, ara)

Takového bodyguarda jen tak někdo nemá! Adélu Gondíkovou (45) na její svatbě s Jiřím Langmajerem (53) nechránil podle zjištění deníku Aha! nikdo jiný než olympionik, boxer Petr Horáček (45).

Ještě měla na sobě svatební šaty, které si zapůjčila v jednom z předních pražských salonů. Úsměvy házela na všechny strany. I na horu svalů vedle sebe. Když Adéla odpoledne po obřadu přišla ve sportklubu v Kostelci u Křížků na místa zkoušky na večerní koncert kapely J.A.R., bodyguard ji chytil za rameno. A v jednu chvíli to dokonce vypadalo, že i za ňadro! Nebylo v tom ale nic důvěrného. Herečka se přitom tvářila dost vážně. Že by ji snad holohlavý drsňák zachraňoval od škobrtnutí? Nebo ji chtěl jen navigovat správným směrem? Těžko soudit... Každopádně při bližším zkoumání se Aha! podařilo zjistit, že oním mužem je boxer Petr Horáček – účastník olympiády v Atlantě 1996, jenž byl na návrh tehdejšího trenéra Žáčka podmínečně vyloučen z národního týmu. A to kvůli jeho chování vůči ostatním reprezentantům. Na Hrách se měli dostat do pře...

Přišel ve rvačce o slezinu
Svou profesionální kariéru Horáček ukončil před šesti lety, kdy po rvačce s rusky hovořícími muži na křtu kalendáře Sámera Issy (33) utrpěl těžká bodná zranění a přišel o slezinu. Od té doby si přivydělává také jako příležitostný herec. Horáček se objevil např. ve filmu Bony a klid 2 a zahrál si také v seriálu Dáma a Král. Jako profesionálního boxera Karla Kudlu Kudličku ho zavraždili bodnutím nůžkami do krku.

Řekla ano! Takhle si Gondíková vzala Langmajera:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.