Langmajer o životě s Gondíkovou: Slova, která chytnou za srdce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Langmajer o životě s Gondíkovou: Slova, která chytnou za srdce!

Jiří Langmajer a Adéla Gondíková
Jiří Langmajer a Adéla Gondíková (Foto herminapress.cz)

Není to tak dávno, co Jiří Langmajer (53) otevřeně přiznal psychické problémy, díky kterým musí brát léky a docházet k psychologovi. Velkou zásluhu na tom, že se herec cítí lépe, má jeho manželka Adéla Gondíková (46).

Langmajer patří mezi známé  osobnosti, které si své soukromí hlídají jako ostříž, ovšem když už něco prozradí, stojí to za to. Mnoho let své problémy odsouval a jako berličku si našel alkohol, který byl pro něj únikem od reality. Závislost ale narušovala jeho soukromý život, což musel radikálně změnit. Povedlo se to díky Gondíkové.

"Potkal jsem někoho, kdo mě to učí a s kým jsem natolik rád, že dělám všechno proto, abych s ním byl i nadále. Tudíž jsem nemohl zůstat takový, jaký jsem byl. Musel jsem se změnit," tvrdí Langmajer dle webu kafe.cz.

Ačkoliv manželé patří mezi jeden z nejstabilnějších párů českého showbyznysu, ani jejich začátek vztahu nebyl procházka růžovým sadem. Langmajer totiž odešel od rodiny a dvou dcer. Tatínkovu novou partnerku nechtěla ani jedna z jeho dcer z prvního manželství přijmout, to se ale časem naštěstí změnilo.

Langmajer je ve vztahu s Gondíkovou šťastný, našel někoho, kdo mu umí naslouchat a to je prý vzájemné. "Adéle naslouchám velice rád, protože při tom odpočívám. Když přijdeme pozdě večer z divadla a máme chvíli, kdy si můžeme dát skleničku vína nebo jedno pivo, ona něco povídá a mě to krásně uklidňuje. Vím, že ví, že jí nemusím odpovídat," svěřil se herec webu kafe.cz.

Řekla ano! Takhle si Gondíková vzala Langmajera:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.