Gondíková o zlomové chvíli s Langmajerem: On brečel, ona mlčela... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gondíková o zlomové chvíli s Langmajerem: On brečel, ona mlčela...

Adéla Gondíková a Jiří Langmajer
Adéla Gondíková a Jiří Langmajer (Marek Pátek)

Před rokem mu u oltáře řekla »ano«. Když před Adélou Gondíkovou (47) ale Jiří Langmajer (54) poklekl s žádostí o ruku, tři minuty zaraženě mlčela a nevěděla, co odpovědět. A místo, aby brečela ona, tekly slzy jemu.

Než se usadil, býval vyhlášený bouřlivák a nijak zvlášť nezastíral, že se za ženskými sukněmi jen otáčí. Ani po devíti letech s Adélou to navenek nevypadalo, že by to mezi nimi Langoš chtěl stvrzovat manželským slibem. Ostatně Adéla prý ani nechtěla. Stačilo jí, že je jim spolu hezky i bez papíru. „Myslela jsem si, že se vezmeme někdy na stáří kvůli zdravotnímu stavu. Neviděla jsem to jako nutnost. Myslela jsem, že ví, jakej na to mám názor,“ tvrdí.

Před oltář ho nakonec nedotlačila ona, ale překvapivě on ji. „Prstýnek u sebe nosil čtrnáct dní. A rozhodl se mi ho dát, zrovna když jsem na něj byla trošku nabroušená. Chtěl lézt někam na horu, já mu řekla, že nelezu, ať tam jde sám,“ líčí jejich vypečené zásnuby, na kterých byl i Jiří Langmajer starší. „Když se vrátil, byla jsem vyklidněná. Jeho tatínek najednou povídá nahlas: Jirko, tak můžeme, už to točím. Vůbec jsem to nechápala. On najednou poklekl, dal mi tu krabičku a řekl – já jsem se tě chtěl zeptat, jestli by sis mě nevzala,“ popsala Adéla v talkshow 7 pádů Honzy Dědka. „Začal plakat, ale mě to tak šokovalo, že jsem se nezmohla na nic a trapně vtipkovala. Teď se za to stydím, chtěla bych to video natočit nejradši znovu, ale už to nejde,“ smála se hvězda nového seriálu Sestřičky Modrý kód, která si teď manželství s Jiřím Langmajerem nemůže vynachválit.

Co o sobě ještě prozradila, sledujte 1. září v 7 pádů Honzy Dědka na Primě ve 21.35.

Řekla ano! Takhle si Gondíková vzala Langmajera:

Video se připravuje ...

Seznámení
Dali se dohromady na natáčení Troškovy komedie Doktor od jezera hrochů už v roce 2010. Vztah ale museli držet v tajnosti, protože Jiří byl v té době ještě ženatý s tehdejší manželkou Kamilou (49), s níž má dvě dcery, Julii a Terezu. Ovšem jejich manželství procházelo dlouhodobou krizí a nakonec se dohodli na rozvodu.

Adéla Gondíková v novém seriálu Sestřičky:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
24. 8. 2020 • 12:03

Mám ji ráda, přijde mi jako pohodová ženská .Ovšem v žádném seriálu jsem ji neviděla.Ty opravdu neznám a nekoukám.
Má odvahu, mě by chlap s depresemi nebavil.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.